L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 3 de març del 2010

Notícies, comentaris, enfados...

Ens han arribat uns comentaris, que ens han fet somriure... per dir alguna cosa! I és que hi ha cada cosa!.
Els fets: Ens conten que alguns regidors, de dos partits diferents, i que són membres-consellers de la Mancomunitat de la Valldigna, haurien fet comentaris on es veia que estaven que bufaven i molestos per un gran pecat comés per La Cotorra: haver anunciat ací el noms dels premiats d'enguany. Una gosadia que sembla ser imperdonable per alguns regidors.
I sembla ser que tot venia perquè no volien que es diguera fins que la Mancomunitat ho ferà public. Però resulta que els plens, dels ajuntaments i de la Mancomunitat, són públics. I per tant no sabem realment el perquè de l’enfado.
Sempre ens cenyim a informar amb el màxim respecte de temes d'interés, general o sectorial, sense entrar en qüestions personals-particulars alienes a la funció pública. I així continuarem.

I al voltant d’aquests comentaris, ara ve el bo i millor. La Cotorra va fer public el nom dels premiats el dimecres, dia 17 de febrer, a les 21'56 hores i a La Cotorra li han dit que el guardonat Vicent Palomares no sabia encara res ni tenia coneixement oficial del seu premi el passat diumenge, dia 28.
A hores d'ara, uns dies després, desconeixem si ja ho sap oficialment. Alguna cosa ha fallat en la comunicació a nivel institucional, perquè Vicent Palomares ho sap per mitjà d'amics vallers i perquè algunes pàgines de la xarxa s'han ressó del comentari de La Cotorra. Cal dir també que la premsa escrita diària tampoc ha dit res per ara. Estrany.
I qui té la culpa de la tardança? Ni ho sabem ni ho volem saber. Nosaltres seguirem informant de les coses que passen ací, a la Valldigna. De les que ens assabentem i de les que vosaltres ens feu arribar.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

més de 6 persones treballant o "fent-se les ungles" a la manco i no tenen temps a fer-ho public despres del ple ?

La mancomunitat s'ha caracteritzat amb Agustí Pascual, pel seu obscurantisme informatiu i la seua conveniència política i personal, i amb l'acutal president per ser un autèntic caos informatiu, de gestió, de protocol i de tot.

A mi em pareix de categoria que la Cotorra ho fera públic, i si els plens SON PÚBLICS, les actes de les institucions son PÚBLIQUES, i els personatges que ens ha tocat patir també son públics.

com diuen els castellans "a quien le pique ajos come".

Una miqueta més de responsabilitat política i personal, i finalment com deia ma mare "els punts son pa la roba".

Cavallers tot plegat dona VERGONYA.

Anònim ha dit...

I no ens dius quins són els regidors? Eixos que s'han empipat tant.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Però... sereu xafarders! Això no té importància.
Aquesta Cotorra va usar en la notícia el terme "regidors" en sentit general i sense que això volguera excloure cap persona del gènere femení.
Que quede clar, no siga cosa que damunt acusen a La Cotorra de masclista.

Anònim ha dit...

La Cotorra no ha comés cap pecat en publicar els noms. La persona que ho ha comunicat a La Cotorra sí que ha pecat d'indiscreta i no respectar les formes.

La Cotorra de la Vall ha dit...

La informació dels premiats al Premis Valldigna ens va arribar per diferents fonts i veus.
Ho sabia molta gent des de la reunió en que es van proposar, abans del plenari de la Mancomunitat, perquè sou els regidors i membres dels partits els primers que no podeu callar i parleu suposem que per tal de quedar bé amb els premiats i familiars.
Però és millor matar el missatger i si li diuen La Cotorra millor.