L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dissabte, 13 de març del 2010

Onada de robatoris a la Marina

Ens ha arribat una informació d'una nova onada de robatoris al terme. Ens diuen que sis casetes de llaurança de La Marina han estat assaltades. Els danys materials són variables segons els casos, des del miler d'euros fins a vora sis mil, i majorment afecten a ferramentes i altres eines agrícoles, a més de les destrosses en les portes o finestres per poder entrar.
Caldrà que les mesures i una major vigilància del terme que va prometre fa cosa d'un mes el regidor d'agricultura del nostre ajuntament - entre les mesures citava una estreta col·laboració de les forces de seguretats- es potencien i fins i tot s'incrementen ara que arriba el bon temps.