L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 21 de març del 2010

Per a quant una mínima solució?


No sabem quina ment pensant dels nostres governants ( o potser no ha pensat tant) autoritza que no es puga aparcar, amb motiu de la concentració motera, a tot el passeig de Lepant, mig passeig de Colon, tota l'Avinguda de Malta, una gran part del carrer Mestre Sansaloni, el carrer Juan de Austria, i que no es puga entrar a la zona del Vergeret per l'oest (carpa) i per l'est, en estar tallat per a la matinal motera. ¿Ens deixem algun carrer per dir?.
I el pitjor: Que es done permís sense buscar una mínima solució. Estem parlant de.. ¿300, 400, 500... cotxes i veïns afectats? ¿Quants veïns han anat fins els Sequers, Marjaletes, per deixar el cotxe? Què han de fer els veïns: Menjar-se'ls o posar-los dalt del terrat?
Val, d'acord: cal deixar el carrer net de vehicles per a les motos, però... ¿són necessaris tots i tants carrers? ¿Tota una barriada?. I repetim: Sense que es done una mínima alternativa per als veïns. Any darrer any sense que els polítics donen cap solució.
Senyors polítics: si s'ha de deixar qualsevol zona del poble sense aparcament un dia o dos, val, d'acord: facen-ho!. Però donen alternatives, posen solucions, habiliten uns llocs on la gent d'eixa zona puga anar a deixar els cotxes. I on hi haja una mínima seguretat que ningú va a fer-los malbe. Però no, sembla ser que es més facil girar-se d'esquena.
Ens governa el partit de les solucions. Però mai les veiem quan hi ha alguna cosa conflictiva.
I en el cas de la zona de Vergeret, doncs això: el premi a la paciència. I til·la. molta til·la! Encara vos queda a passar, fins la pròxima motera, les corregudes ciclistes, el campionat de Cofuba, les 24 hores, Festes del Poble, Dinar de la Tercera Edat... i despres falles, mascletades, etc. etc.