L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 4 de març del 2010

Programació del Dia de la Valldigna


Si feu clic damunt la imatge s'agrandirà i podreu llegir sense problemes la programació d'enguany.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Una pregunteta, Cotorra: Si ja saps si s'han donat els premis d'investigació i quin és el jurat.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ahir es va decidir el/la premiada. La resolució del jurat no és encara oficial.
No volem que ningun regidor o regidora tinga un cobriment de cor, i per tant... Esperarem que siga oficial per fer-la pública.

No ens consta que s'haja elegit cap jurat, com diuen les bases i reclamava l'alcalde de Simat, Eladai Mainar, en una passada reunió. Suposem que haurà estat el comité d'alcaldes i portaveus qui eligirà (a aquestes hores ja està elegit) el premiat/ada.

Andreu ha dit...

Encara que no pugues fer públic el nom, a hores d'ara ja saps qui és el guanyador o la guanyadora? Ho pregunte perquè si sabies que la reunió d'alcaldes i portaveus era ahir dimecres... (Com tenies notícia d'aquesta reunió?)

La Cotorra de la Vall ha dit...

Andreu, el que preguntes està ja respost abans.

Andreu ha dit...

Aleshores, dóna'ns pistes... Almenys sobre la temàtica del treball. De nou alguna cosa sobre el Monestir, el Bolomor, etc. Gràcies.

Andreu ha dit...

Quad deia "De nou alguna cosa sobre el Monestir, el Bolomor, etc." volia preguntar, no afirmar. Seria doncs: de nou alguna cosa sobre el Monestir, el Bolomor, etc.? Il·lumina'ns Cotorra.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Andreu, ací ens estem preguntant si realment vols saber això o deduir per les respostes les possibles fonts de la Cotorra.
La Cotorra és molt discreta i ens diu que d'eixe tema, ni muuu.

Anònim ha dit...

Benvolguda Cotorra, no soc l'Andreu, soc "el llop de la caprexuta vermella travestit de cotorra simatera", ja que ha citat al Sr. Mainar, voldriem saber:

aquest SR. li va ser concedida una beca d'investigació (sent ja represntant polític pero no Alcalde, nomenament similar al que és pretenia per a Camps) en l'any 2008. En el 2009 i el 2010 ni és publica ni en sabem res, s'ha fet l'investigació ? ha cobrat el Batlle la subvenció que atorga la distinció ? on podem trobar la investigació publicada o un estracte ?

gràcies sincerament per la tasca que feu i agraïm investigueu el tema.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Amic "llop de caputxeta vermella..."
el sr. Eladi Mainar va renunciar a fer finalment el treball fa ara, més o menys, mig any. Això és el que ens han informat. I és que les obligacions d'alcaldia sembla ser que han pesat molt.
Per tant, és de suposar que no haurà cobrat res.
I parlant de cobrar, ens diuen que queda pendent un treball de la Universitat sobre les aigües i el reg a la Valldigna. Tampoc es presenta enguany perquè, pressumptament, s'hauria endarrerit pel retard en cobrar els autors la quantitat prevista. La crisi ho afecta tot, com pots vore.

Anònim ha dit...

Avança'ns alguna cosa del premiat/premiada d'enguany!!! Una Cotorra no pot estar del tot callada.

Anònim ha dit...

al últim comentarista qu ho anuncie el PRESIDENT DE LA MANCOMUNITAT DE LA VALLDIGNA, que cobra un sucolós sou i te tot un sèquit treballant per a ell. No et sembla ? Una proposta; quan el vegues personalment l'abarques i li ho ius.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No ho estic del tot, de callada. Només cal vore les de coses que vos dic.

Anònim ha dit...

A veure, al comentarista genial que demana que ho anuncie el president de la Mancomunitat: això ja ho farà "oficialment" el dia 12, no et sembla? El que se li demana a la Cotorra és que ho faça "extraoficialment", donant l'exclusiva abans que qualsevol altre mitjà, i que s'apunte així un gol, no et sembla?

Cotorro ha dit...

Una cosa, Cotorra, que em té intrigat. Ha desaparegut misteriosament un comentari teu on venies a dir que el premi s'ha donat a un treball que transcendeix els límits de la comarca, i que el segon premi ha quedat desert perquè la situació econòmica de la Mancomunitat no és "pròspera" (accepteu-me l'eufemisme). Què se n'ha fet d'aquest comentari?, per quin motiu ha volat? I sobretot:

COM ES DEIXA SENSE ADJUDICAR UN (SEGON) PREMI PER "MOTIUS ECONÒMICS" QUAN LA BASE TERCERA DE LES BASES GENERALS DELS 'XI PREMIS VALLDIGNA' DIU EXPLÍCITAMENT:

"S'estableix un primer premi valorat en 6.000 € (sis mil Euros) i un segon premi
valorat en 3.000 € (tres mil Euros). L'import de cada premi no podrà ser destinat a més d'un
projecte. La Mancomunitat podrà declarar total o parcialment desert el concurs atesos els
informes tècnics".

És a dir:

La situació de falta de liquiditat de l'ens NO es contemplava d'INICI com a motiu per a declarar parcialment desert el concurs (com sembla que sí s'ha fet).

Si no hi ha (si no s'esgrimeix) absència d'aspirants ni manca de qualitat suficient en els presentats ("atesos els informes tècnics"), no s'estan adulterant aquests guardons amb una sola (primera) concessió perquè la Mancomunitat no disposa d'aqueixos 9.000 euros que tenia públicament (així ho publicava) establits? No seria tot plegat suficient causa de denúncia-impugnació? El tema és greu, més greu del que puga semblar a simple vista.

Cotorro ha dit...

Ah! Se m'oblidava... I ara, amb la publicació d'aquest seguit de comentaris (inclòs el teu "fantasma"), ja tenen els capitostos de la Mancomunitat l'excusa-raó servida en safata (no cal que em donen les gràcies):

"S'ha declarat parcialment desert el concurs atesos exclusivament els informes tècnics",

i no d'acord amb (maldientment suposats) informes econòmics. Fins i tot és possible arribar a considerar "informes econòmics" dins de la categoria d'"informes tècnics" (de res una altra vegada). Faríem be de no descartar cap possibilitat en el bunyol podrit que són aquests Premis Valldigna.

Anònim ha dit...

personalment vaig vore indecent l'atorgament d'una beca al Sr. Maqinar per tres qüestions:

- és un polític en actiu que tindria que haver renunciat ell mateix a qualsevol distinció.

- en aqueslls moments ja hi havien negociacions per un tripartit a Simat i l'objectiu de Mainar sempre ha estat l'alcaldia simatera.

- Mai hi ha hagut en aquests premis ni objetius ben definits, ni jurat ni res de res

També veig inmoral acceptar el premi, fer-se la foto i despres renunciar a fer el treball per qüestions personals, ho veig penós i fins i tot escandalós.