L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 17 d’abril del 2010

ARTICLE D'OPINIÓ: Presidència

Responsabilitat i gratitud. Estes són les dues paraules que em vénen al cap. Responsabilitat perquè els companys i les companyes del Consell Nacional han dipositat en mi la confiança d’encapçalar la candidatura autonòmica en nom del BLOC. Sé que moltes il·lusions, desitjos i esperances estan posades en aquells que encapçalarem la candidatura de la nostra coalició, Compromís. Som un equip formidable. Amb moltíssimes dones i homes capaços, amb força i tenacitat. Hem passat per mil situacions. Nits de decepcions i d’alegries però mai hem defugit la nostra responsabilitat envers el nostre País. Som dipositaris d’una llarga tradició de gent que s’estima la nostra terra. D’un poble que no ha claudicat i no s’ha donat per vençut. D’un poble que es resisteix a ser provincianitzat i dividit. Som l’expressió d’uns valors d’identitat en un món global. De valencianitat i universalitat. D’una profunda concepció ètica i demòcrata de la vida.

Recorde amb orgull les meues primeres passes allà pel 77 del segle passat al moviment cívic de la joventut nacionalista. El treball de base a l’Institut El Cid en l’organització de campanyes, i nits d’amargura -érem molt joves, tendres, innocents- pels resultats electorals. No tenim res del que avergonyir-nos. Hem aprés però del fracàs i les decepcions. Som més conscients. Hem aprés dels errors. Hui però puc afirmar que ens trobem en una posició favorable. Una conjuntura que hem sabut interpretar i analitzar en rigor. Ens espera una llarga campanya. Des d’ara. Hem d’activar més voluntats i consciències. Unir esforços i sumar voluntats. Portes obertes amb intel·ligència. Renovem la política i la forma de fer política. De baix cap a dalt.

Gràcies pel vostre suport. Em compromet a deixar-me la pell en la campanya i sé que comptaré amb tots vosaltres. Hi ha partida i la jugarem bé. El primer acte de pre-campanya serà acudir a Simat de la Valldigna, al seu l’Ajuntament, a la presa de possessió d’Agus Brines com a nova alcaldessa de la vila. Tenim un projecte per al nostre poble i tenim vocació de govern. Dur endavant el nostre projecte és bàsic. A Simat avancem posicions. A tot el nostre País, per molt entrebancs que els partits centralistes ens imposen.
Enric Morera
Diputat de Bloc-Compromís

1 comentari:

La Cotorra de la Vall ha dit...

Els articles d'opinió no admeten comentaris.