L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 30 d’abril del 2010

S'ha presentat l'APPV (Associació de Publicacions Periòdiques en Valencià)


Em rebut aquest correu, molt interessant,pel que representa de defensa i treball per la llengua. No ens ha estat possible posar un enllaç al manifest, perquè no l'hem trobat publicat a internet. De tota manera pensem que poden esbrinar tot el projecte amb la lectura de la noticia i dels enllaços que afegim a sota. Gràcies.

Hola. Salutacions i felicitacions pel vostre treball. No sóc un seguidor aferrissat del vostre blog però, de quan en quan i si tinc temps, faig una ullada perquè m'agrada el que feu.
El motiu d'adreçar-me a vosaltres és per comunicar-vos que ha estat presentada a la Societat Coral El Micalet de València la recentment constituïda APPV (Associació de Publicacions Periòdiques en Valencià) de la qual sóc membre i component de la Junta Executiva en qualitat de vicepresident, en representació de la revista Quinzedies, una de les quasi cent edicions en valencià que actualment formen part d'ella i que nàix per unir esforços per tal de defensar la seua incidència en la societat valenciana i reivindicar el suport de les institucions públiques valencianes què per llei ens correspon, tal i com podreu comprovar lleguint el manifest que hem elaborat per fer-lo arribar a les institucions.
L'acte va servir per presentar el llibre "Periodisme contra les cordes" del periodista, professor i historiador Francesc Martínez Sanchis, un treball on es copil·la un munt de dades sobre els diferents mitjans de comunicació en la nostra llengua al nostre país (llistat on també es troba La veu de la Valldigna), la història dels mitjans de comunicació i tot allò que els ha envoltat i lamentablement ha influit en el devenir dels mateixos.
Dit això, vull demanar-vos que, si correspon i creieu convenient i d'interés per als vostres lectors, ho publiqueu al vostre blog. Per a la qual cosa, us remetesc un parell de fotos de l'acte i també la portada del llibre esmentat. Si decidiu publicar-ho, cal vesseu el manifest mijançant un enllaç, donada la seua extensió. Per això us he fet arribar el mateix en format pdf.
D'altra banda, seria interessant organitzar una presentació en públic, tant del llibre com de la pròpia associació, en presència de l'autor del llibre i alhora president de l'APPV ja que, com haureu pogut comprovar, els mitjans de comunicació generalistes de ca nostra (tots ells en castellà), convocats a l'acte, ni han estat presents ni se n'han volgut fer ressò del naixement de l'APPV. Aquesta proposta entra dins de l'estratègia que les diferents publicacions adherides hem de dur a terme, a tot el territori, per donar-nos a conéixer.
Gràcies.

Per saber-ne més:



-