L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 11 de maig del 2010

Aquagest construirà els col·lectors de la Sardina i Sequers-La Dula

L’empresa Aquagest és l’adjudicatària de les obres corresponents als col·lectors d’aigües pluvials de la zona de la platja coneguda com La Sardina i al col·lector del final de la zona Sequers-Camí La Dula. Les obres tenen un cost aproximat de 230.000 i 200.000 euros respectivament.
Aquagest és l’empresa que a Tavernes té la concessió de la gestió de l’aigua potable del casc urbà i la platja.

I parlant de col·lectors: Sobre el gran col·lector de l’Avinguda de la Marina, que s’ha d’executar dins del Pla Confiança de Camps, no hi ha cap novetat. Des de fa molts mesos que venim escoltant en plens i llegint en la premsa que la licitació avança, que queda poc… però passen els mesos i res de res.
En el ple i a preguntes del Bloc, l’alcalde va dir que no començarien abans de l’estiu i que prefereixen esperar a que l’estiu acabe per no molestar els veïns. Un bon argument si no fora perquè en altres ocasions el mateix govern municipal ja s’avisava als turistes i estiuejants que les obres de l’estiu els molestarien i que tingueren paciència.
O siga, nosaltres ens inclinem que l’endarreriment no és per les molèsties i es deu al problema de sempre i ja conegut: la Generalitat no té un euro i no es poden atendre tots els compromisos. Vorem si a finals del 2011, termini anunciat d’acabament, el col·lector i la reforma de l’Avinguda de la Marina està acabat.
Ara, pensant que el 2011 és any electoral, sempre es pot enviar unes quantes màquines, alcar un poc el paviment, fer pols (no massa, pels residents) i anunciar a bombo i plateret que el col·lector ha començat.
No, no, la idea no és nostra. És així com es va actuar en el 2007 en el Parc de Cantalot. Per cert i parlant del Parc del Cantalot.... ¿Quan comencen de veritat les obres? Perquè ara fa tres anys d’aquella màquina que va moure un poc la terra, però d’obres i de parc ningú no ha vist res. I els nostres- ¿Eren vora 20.000 €?- ens va costar.
-