L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 24 de maig del 2010

El Piccadilly Circus de Tavernes


Un grup de joves practica i aprén arts marcials a la mateixa gespa del jardí dels Sequers. Ho solen fer cap a les vuit de la vesprada quasi tots els dies i el dissabte cap a a les deu del matí. Una imatge que agrada molt els vianants i passajants de la zona: hi ha professors molt preparats, tal com hem pogut observar, i una plasticitat que no deixa inadvertida aquesta agradable activitat a l'aire lliure.
Ens comenten que aprofiten la força de l'altre per a tombar-lo, però els podem assegurar que la seua forma física els permet, com si foren una engronxadaora, caure i alçar-se quasi al mateix temps. Que continuen aquestes activitats que ens poden recordar, salvant les distàncies, a Piccadilly Circus de Londres o a la Place de Notre Dame-Parvus.
-