L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 3 de maig del 2010

El PP contra el valencià.

El passat 28 d’abril, el Senat aprovà una iniciativa perquè s’amplie l’ús de les llengües de l’Estat al Senat, en base a què és la cambra de representació dels territoris de l’Estat. Curiosament, la proposta tirà endavant amb 134 vots a favor i 122 en contra, dins dels quals estan els de tots els senadors valencians del PP.
El vot del senadors valencians del PP va ser, com hem dit en contra, en una clara demostració que el valencianisme que proclamen en les Corts Valencianes, i més que res el president Camps, només és de boqueta. Quan estan fora de casa, a Madriz sobre tot, el PP va en contra dels interessos i de la identitat valenciana.
Els senadors valencians del PP tornen de nou a demostrar-nos que no volen que la nostra llengua siga una llengua d’ús normal, i com a tal, s’use en la cambra de representació territorial. El vot en contra dels senadors valencians del PP és un vot contra la nostra identitat, contra la nostra llengua i contra la nostra història. Només tres dies després del 25 d’Abril, tornen a demostrar que es posen al costat del bàndol botifler i que el seu partit és l’hereu de la tradició botiflera de repressió i negació de les senyes identitàries d’una nacionalitat com la valenciana.
Els senadors del PP han fet gala una volta més que la llengua ni els importa ni els preocupa, i potser també per això els consellers no participen en les Trobades d’Escoles en Valencià i aconsellen alcaldes i regidors perquè tampoc hi vagen. O potser per això, els cantants i grups en valencià no tenen cabuda en la televisió valenciana, o potser també cada dia el valencià es més absent de la radio i televisió valenciana, potser siga perquè realment la nostra llengua no els interessa per a res.
-