L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 21 de maig del 2010

El PP es planteja muntar una radio municipal i que la gestió la duga una empresa privada

Sembla ser que l’ajuntament de Tavernes està disposada a desempolsar una llicència antiga de ràdio i muntar la nova Ràdio Valldigna (o Ràdio Tavernes?) perquè funcione com a ràdio municipal.
Ens han contat que el PP de Tavernes (majoria absoluta) ja no vol una ràdio privada, i per cert al·legal, i ha pensat fer una empresa pública per gestionar la nova radio municipal local.
La gestió i model de l’empresa pública municipal suposem que l’haurà d’aprovar el plenari municipal, òrgan on haurà de dur el govern del PP (majoria absoluta) la decisió final.
Per si cas no ho sabíeu, l’ajuntament de Tavernes va sol·licitar i li van concedir per allà el 1993 una llicència per muntar una radio local municipal, la qual va caducar sense que es posara en funcionament. Ens conten que el govern municipal ha demanat informació a les altes instàncies sobre la situació ara mateix i ja ha rebut la confirmació que “no passa res” i que poden iniciar el muntatge amb les consegüents modificacions que calga després del pas del temps.
Ens conten que, pressumptament, el PP ja té clar qui durà la gestió i direcció de la ràdio municipal i ha pensat en una empresa de la localitat amb experiència en el sector. Tot això de la pressumpta adjudicació “a dit” ens ho conten com a rumors, sorgits des de dins de la mateixa Casa de la Vila, però ja sabeu que no cal ni fer el mínim cas dels rumors.
I no cal ni fer-ne cas perquè... anem a vore: éstem segur i ben segur que l’ajuntament, i el seu govern de majoria absoluta, com en tots els temes de contractacions farà les coses ben fetes, ben clares i diàfanes i publicitarà per terra, mar i aire el tema i les condicions perquè es puguen presentar moltes empreses. Quan més on triar, millor. Si fins i tot ens estem plantejant la gent de La Cotorra muntar una empresa i presentar-nos!!!
Després hi haurà un procés on es valorarà les ofertes, condicions i projectes que, pensem, han de contemplar donar informació plural al ciutadà, fer debats sobre la ciutat, fer informatius diaris, etc i etc ¿O no? O siga, ni més ni menys el que fa una ràdio local normal al servei del poble i del ciutadà. Pensar el contrari seria de malpensats.

-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Cotorra. Dius que "han de contemplar donar informació plural al ciutadà, fer debats sobre la ciutat, fer informatius diaris, etc i etc ¿O no? O siga, ni més ni menys el que fa una ràdio local normal al servei del poble i del ciutadà".
I li trobe que ho dius amb ironia. ¿No és així?
Millor acabar afegint "com ha fet sempre Radio la Valldigna" i estaria redona la frase i la ironia.
De res.

Anònim ha dit...

Hola cotorra, si no he entes mal, l'ajuntament vol fer una radio publica com R9 o RTVV però local... soles faltava això, tindre NODO autonomic i ara NODO local... RTVV te un deute de 1000 milions de €uros, i l'ajuntament de Tavernes en te un 17 milions,no? imagineu com pot aumentar el deute amb una radio mal gestiona com esta l'ajuntament d'aquest poble...

vicent ha dit...

Si tot això és cert, no dubteu que estan nerviosos. Potser no tenen massa clar repetir la majoria absoluta i per això volen ara deixar les coses ben lligades per si de cas perden eixe absolutisme al que estan acostumats perquè, descontents dels favors i "llepadetes de..." per part de l'actual empresari de la ràdio local, no estaran.

Amb tot, no veuria gens malament que els de la Cotorra se constituireu en empresa i obtàreu al concurs "públic" (entre cometes i amb certa ironia). No ens aniria gens malament als ciutadans una iniciativa com la que ens podrieu oferir voslatres.

Per això, us anime des d'aci. he prés molt seriosament el vostre comentari (irònic potser) però al que m'afegiria si en doneu opció.

Anònim ha dit...

Serà un goig vore a Manolo Vidal cada dia més elegant, més educat, més i més manipulació. Potser els acolits de premsa que té i tindrà és faran amb la conseció, que vorem si serà malversadora i manipuladora. Els mitjans de comunicació en mans de polítics son el pitjor episodi en l'Història del periodisme