L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 7 de maig del 2010

Els corredors de la Valldigna participen en el Trial de la Mitja LLuna

Quatre membres de l'equip de carreres per muntanya del GRUP MUNTANYA VALLDIGNA, MANCOMUNITAT DE LA VALLDIGNA han participat en el 1 TRIAL DE LA MITJA LLUNA. Els corredors varen recórrer un total de 85km de distància i un desnivell acumulat en positiu de més de 5.400 mts.
L'eixida es va donar a les 8.00 h del matí des del Castell de Guadalest(Alacant) i els corredors del GMV, arribaren a la ciutat d'Alcoi (Alacant) a les 2.00 h. de la matinada fent el recorregut amb un total de 17h 51m de les 24h que tenien com a maxim per a poder ser valedera la prova. La carrera ha sigut duríssima, els corredors de la Valldigna han patit tot tipus d'inclemències metereològiques,des dels 36º de temperartura durant l'inici de la prova,a tronades que descarregaven gran quantitat d'aigua i pedra, així com en alguns punts més alts del recorregut, com varen ser el cim del Benicadell i el Montcabrer, es varen ajuntar la boira i la nit. Malgrat anar il.luminats amb frontals apenes deixaven vore els senyals reflectants de l'itinerari de la prova.
D'un total de 300 corredors eixents en la prova, els corredors del GRUP MUNTANYA VALLDIGNA MANCOMUNITAT DE LA VALLDIGNA entraren entre els 100 primers, a falta de d'obtindre la clasificacio oficial,ja que degut a l'exigència i duresa de la prova,lamentablement molta gent va haver d'abandonar el trial.
Els corredors representants de la Valldigna foren José Ant. Cerda Leo, Joaquin Escrihuela Bosch, Emilio Gonzalez Muñoz i Joan Vte. Bañuls Palomares.

Remés pel Grup de Muntanya.
-

1 comentari:

coscoll ha dit...

estos tios estan locos,si correr una marato ja es de valents,que m'expliquen a mi com es poden correr 85km...reptes aixi no es fan tots els dies,FELICITATS VALLERETS i que no siga l'ultim que feu...