L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 21 de maig del 2010

Les mancances de Tavernes en equipament esportiu


Un amic de La Cotorra ens envia la següent noticia il·lustrada amb una foto que, haurem de suposar, s’ha fet a les pistes de Cullera:

Les mancances d'aquest poble en equipacions esportives és molt gran. Per la meua condició de corredor popular, he vist i he xafat molts pobles d'arreu del País Valencià, de nord a sud, i puc assegurar que, a Tavernes de la Valldigna, les instal·lacions esportives són insuficients. Per no tindre no tenim ni pistes de tenis públiques, i que parlar del frontenis, les piscines municipals, que queden prou menudes per al volum d'usuaris.
Podríem parlar, i parlar i mai acabar, però si alguna instal·lació fa falta al nostre poble, és la referent a l'atletisme. Són nombrosos els jóvens i xiquets que totes les setmanes entrenen a unes instal·lacions deficients per a la pràctica d'aquest esport, i més encara quan ja tenim atletes que estan competint a la 1ª divisió nacional d'atletisme, atletes que s’han de desplaçar setmanalment fins a Gandia, o Cullera per poder entrenar a les pistes. I encara gràcies que ens deixen entrenar....
El surrealisme més absolut ha arribat aquesta semana. On estaven entrenant els joves atletes ja no es pot entrenar. El camp del Vergeret, està de obres, no crec que facen unes pistes d'atletisme, no tenim polítics amb tanta visió, faran el que hi havia i prou, i els nostres atletes seguiran anant a les pistes de la Partideta a Cullera, o a Gandia, fins que s'avorreisquen de tant de viatget per entrenar. Ii parlarem d'atletes frustrats.
Dimecres dia 19, l'Escola d'Atletisme, amb la seua entrenadora Bea, es va desplaçar fins les pistes de la partideta a Cullera per poder entrenar en condicions. Les cares dels joves atletes o deien tot. Satisfacció per poder entrenar en pista. Les instal·lacions de Cullera estaven plenes de joves
esportistes de Tavernes, perque per pura coincidència, també estava entrenant l'equip de rugbi. No dona ganes de riure?

Doncs, no, de riure no, de plorar!!!

-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Qué digueu?... hi ha una pista d'atletisme!! ara això sí, hi ha que compartir-la amb els gossets que han de fer les seves necessitats.

Anònim ha dit...

m'ha dit un pardalet que ja no es fan les olimpíades dels xiquets... molt fort!..

Anònim ha dit...

Pues si axo es de veres no es fort, mes que fort, fortisim, perque ja porten molts anys fentse. I si la culpa es dels dines i no es fan per falta de dines que demanen al patrocini de les empreses que estant fent les obres del Pla Sabatero.

Anònim ha dit...

al final la culpa del del multiprecio

yo soy aquel... ha dit...

que les patrocine Troyano jeje, al cap i a la fi és l'única empresa privada que no té crisi....