L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 11 de maig del 2010

Miquel Bononad, regidor "in aeternum"

El web de l'ajuntament del nostre poble és sempre una caixa de sorpreses i novetats, ens diu en un correu un dels nostres lectors. I aquest amic (Gràcies per l'avís) ens informa que, quan ja fa alguns anys que va dimitir com a regidor Miquel Bononad, del Bloc, i va ser substituït per LLum Sansaloni, el canvi no s'ha plasmat en el web. I la pàgina oficial de l'ajuntament, que havia de ser exemple d'informació ciutadana i donar llum i, com no, donar a Llum el que li pertoca , continua erre que erre informant als veïns i veïnes que la composició de la corporació és la mateixa que va prendre possessió un mes de juny del 2007.
Hem fet l'oportuna comprovació i hem obtingut la còpia de pantalla que il·lustra aquesta notícia. Si feu clic al damunt, la podeu vore en gran.
Va, actualitzeu els noms dels membres de la corporació, que fa molt mala impressió comprovar errades com eixa. I que ja han passat dos anys del canvi, eh?? Temps hi ha hagut.
-

1 comentari:

Un del poble ha dit...

Mira que tens influència, cotorra.
A la web de l'Ajuntament ja han publicat una rectificació.

Ara resulta que és més efectiu publicar una queixa a la cotorra que demanar audiència amb l'Alcalde!!!