L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 31 de maig del 2010

A pagar-ho, caparota... és a dir els valencians i valencianes.

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera (BLOC) ha mostrat la seua indignació per l'anunci de Zapatero en el Senat,de repercutir sobre les autonomies el cost de la crisi mitjançant la imposició de retallades.
Morera ha demanat als socialistes valencians que “li expliquen a la ministra Salgado que nosaltres, els valencians, ja contribuïm a pal·liar el dèficit públic estatal i cal recordar que la renda dels valencians és inferior que la resta de l’estat i està a nivells de l’any 2006. Que li expliquen a més, que des de fa mes de vint-i-cinc anys paguem les autopistes i ens fem càrrec d'una gran factura en despesa sanitària i farmacèutic pels turistes que ens visiten mentre que els impostos que es generen se’ls hi queda l'Estat”.
Morera considera que el PSOE deuria haver legislat perquè molts xiquets i xiquetes valencianes deixen d’anar a classe en barracons o per a evitar la privatització radical de la sanitat pública valenciana. Era el que s'esperava d'un govern progressista i no que ens deixen sense recursos, amb un mal finançament i sense protecció alguna per a les polítiques liberals del PP. Sense finançament públic el PP valencià privatitzarà tot el que puga per a donar serveis sense invertir ni un euro.
El portaveu de Compromís explica que “el PSOE ha atés temes com el parany o les terrasses de platja, mentre el PP de Camps muntava una sèrie d'embulls irreversibles com les residències per a majors o la concessió de serveis públics a desenes d'anys. Cal pensar que en aquests temes el PSOE ha callat i qui calla atorga o veu amb els mateixos bons ulls les accions dels grans grups financers que diuen quan cal parlar i quan cal callar. Així ha succeït amb la fusió de la CAM, en la qual Camps i Alarte han competit per ser els primers a felicitar-se per la pèrdua del control d'una entitat financera valenciana històrica”.
-