L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 21 de maig del 2010

Passarà la processó del Corpus pel Carrer Sant Agusti?


Nosaltres no ho sabem. D'acord amb el que ens conten, sí que sabem que és la pregunta que es fan els veïns del carrer quan veuen que la fi de les obres, que suposadament haurien d’acabar els primers dies de juny, no està gens, gens clar. “... Ben difícil serà que acaben quan van dir” ens comenten. El Corpus se celebrarà el diumenge, 6 de juny i no hi ha ni mig carrer fet.
Els veïns ens han escrit, molestos i enfadats, per les obres. Ens diuen que saben que totes les obres presenten molèsties i els sembla bé si son necessàries, però les d’ací, canviar voreres que estaven en molt bon ús, fer de nou entrades d’aigua i clavegueram que no presentaven problemes.... doncs, diuen que no ho veuen gens clar. Ni creuen que calgués.
Opinen que amb un simple asfaltat del carrer, com s’ha fet en el carrer Sant Josep i Sant Pere anava bé. I això només era qüestió de dies...i s’hagueren estalviat camions enfonsats enmig del carrer i trencaments de canonades d’aigua i clavegueram. I apunten que quan tantes coses fan més falta en altres llocs del poble ¿no hauria estat millor atendre altres prioritats?.
És la seua opinió i això nosaltres no ho podem respondre. Si algun responsable municipal ho vol fer, ben a gust publicarem la seua resposta. Pensem que no l'enviaran ací, a La Cotorra, però sempre els queda la premsa escrita, com han usat tantes vegades.
Mentrestant i atenent la vostra petició, queda dit.
-