L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 14 de juny del 2010

Compromís demana la dimissió de Font de Mora i Miró per la falta d'ajudes a les societats musicals

Nota de premsa de Compromís

El diputat de Compromís Josep Maria Pañella ha demanat aquest matí la dimissió dels consellers d’Educació i Cultura, amb la qual cosa secunda i amplia la petició que ha fet la Federació de Societats Musicals valencianes després de la gran retallada d’ajudes a les escoles de música del País Valencià i que posa en perill a més del 80%de centres que formen als nous músics al llarg i ample de les nostres comarques.
Pañella ha dit que “no entenem com el Consell té diners per al cànon de la Fórmula 1, per fer convenis d’ajuda cultural al Marroc o a Argentina i no té diners per a les escoles de música, el viver d’on ixen els nous músics que nodrixen les nostres bandes de música, pilar fonamental de la cultura i de la societat valenciana”.
El parlamentari del BLOC ha manifestat que “una volta més, Font de Mora ha demostrat la seua incapacitat per a gestionar i per a estar al costat dels ciutadans i ciutadanes. La consellera de Cultura, però, tampoc està la tasca de donar suport a les bandes de música, a la cultura real i activa del nostre poble i per això no són dignes de continuar en el càrrec i nosaltres reafirmem la petició de les bandes, que volen que dimitisca Font de Mora i afegim també a Trini Miró per la seua nefasta política cultural, més pendent de promocionar als de fora que als de casa”.
Pañella, que és el president del BLOC, ha manifestat el total suport de la Coalició Compromís a la Federació de Societats Musicals i se sumaran en totes les mobilitzacions que es convoquen.
-