L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 29 de juny del 2010

Dijous comença el voluntariat a Simat sense ajudes de la Generalitat


El dia 1 de juliol comença el voluntariat de Simat sense cap ajuda com altres anys de la Generalitat.
El Grup de Muntanya Valldigna enguany tornaem a col·laborar amb el Voluntariat Ambiental, que organitza la Regidoria de Medi Ambient de l'ajuntament de Simat de la Valldigna, després de diversos anys de fer-se i d’haver estat durant l'època de les festes de Pasqua realitzant treballs de vigilància ambiental.
I ho fem inclús amb un esfoçs extraordinari perquè enguany no podem comptar amb les ajudes de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge de la Generalitat Valenciana.
La institució Valenciana a pesar dels bons resultats dels anys anteriors, no han valorat prou el projecte i l'esforç que l'ajuntament de Simat de la Valldigna ha realitzat durant estos anys. Els resultats han segut molt positius, ja que s’han reduït considerablement els incendis i les hectàrees cremades.
Des del GMValldigna estem disposats realitzar dins de les nostres possibilitats, comptant com sempre, amb la col·laboració de la Mancomunitat de la Valldigna, els treballs de vigilància i contribuir amb el nostre xicotet esforç en la conservació del medi ambient, des d'esta entitat al servici de la Valldigna, pretenem aconseguir millorar o que seguisquen mantenint-se els resultats d'estos anys anteriors.
Enguany els estudiants de la Universitat Politècnica, poden obtindre crèdits si realitzen activitats amb el Voluntariat Ambiental de Simat de la Valldigna.
Des de la nostra divulgació social, animem a totes les persones que estiguen interessades a col·laborar amb nosaltres, que vingueu a realitzar durant el temps que pugeu este treball social. També volem agrair l'esforç i consideració, a la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Simat de la Valldigna, que correrà amb tota l’ejecció i el finançament del projecte.

Remés pel Grup de Muntanya Valldigna
-