L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 5 de juny del 2010

El CEV visita al castell de Marinyén

Nota enviada pel CETV

Un grup de seixanta-cinc companys del Centre Excursionista de València, acompanyats de membres de la Secció de Marxes i Campaments de Tavernes van realitzar una ruta de muntanya fins arribar fins al Clot de la Font, on esmorzarem, van seguir per senda fins al Castell de Marinyén, que van visitar admirant les restes de l'antiga fortalesa.
Per la senda que va des del castell fins al Pla de Cucons, i que és una de les millors sendes de la Valldigna, tant per la bellesa del recorregut com per les vistes totalment noves del castell i la part sud de la Valldigna, amb Benifairó i Simat. Es va continuar pel paratge de la Cisterna, fins a la vall dels Foietes, i es va descendir per la seua senda, amb les impressionants vistes del litoral amb les seues platges, des de Cullera fins al Montgó de Dénia. El grup va acabar l'activitat visitant l'exposició “En Temps de Tavernes”.
-