L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dilluns, 7 de juny del 2010

El conseller Font de Mora compta com a un centre nou qualsevol que haja rebut una modificació, encara que siga canviar una rajola de lloc.

Redactat a partir de la nota de Compromís-Bloc
El diputat de Compromís, Josep Maria Pañella del BLOC, ha informat que després de contrastar les dades oferides recentment pel conseller d'Educació, ha descobert “una gran quantitat de falsedats”. Segons Pañella, “igual que Primo de Rivera, o com qualsevol altre dictador, Font de Mora adultera, manipula i menteix i possiblement, passarà als llibres d'història com el conseller que més problemes ha tingut amb sindicats i pares d'alumnes per la seua nefasta política educativa, per les seues caces de bruixes i per la seua obsessió per eliminar el valencià de l'ensenyament públic”.
El refrany diu que “s'agafa abans a un mentider que a un coix” i veient els centres educatius que diu que ha construït la Generalitat i fent un parell de telefonades, es pot comprovar que Font de Mora no ha construït 365 centres ni somniant-ho. Per exemple, l'IES María Moliner de Sagunt figura en la llista dels centres construïts entre 2003 i 2009, quan aquest centre va ser pioner en la implantació de l'ESO i es va posar en marxa en el curs 1992-1993. "Com aquest exemple, hi ha desenes i desenes en la llista de mentides de les quals presumeixen en públic”, ha assegurat el parlamentari valencianista.
A la gent de la Cotorra, això ens ha recordat com fa uns anys un document de la Generalitat donava com acabada i en funcionament la piscina de Tavernes i encara no s’havia ni posat la primera pedra. I vorem, vorem si s’acaba per a festes del poble d’enguany, com es va dir.
Tornant al tema que ens ocupa, el diputat del BLOC ha afirmat que “la maquinària propagandística de la Conselleria d'Educació converteix la reposició d'una rajola o la reparació d'una porta d'un col·legi en la construcció d'un nou centre educatiu, la qual cosa ve a demostrar la gran mentida en la qual viu instal·lat el conseller Font de Mora i que intenta fer creure a la societat, una societat que ja s'ha mobilitzat en diverses ocasions per a recriminar-li la seua política afavoridora dels centres privats”.

I parlant de centres, el nou IES La Valldigna està sense construir i ens diuen i asseguren que no hi ha lloc en els instituts per arreplegar els alumnes de primer d’ESO que a setembre deixaran les escoles de la Valldigna. I preguntem ¿seran més barracons la solució?
-