L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 22 de juny del 2010

Els carrers de la Sardina necessiten atenció


Les obres d’urbanització de Playa Naranjos o La Sardina, nom més popular i d’ací, estava previst començaren a principi d’any, tal com va anunciar l’alcalde el passat agost en l’assemblea de propietaris. Ni han començat ni se sap quan ho faran.
Si que han començat les obres de la urbanització del sector 12; de la construcció de clavegueram de pluvials en els carrers de la urbanització i també de la guarderia enmig de la plaça on tota la vida s’havia dit aniria una zona enjardinada. Es podeu pensar el trànsit de camions i altres vehicles de la zona per un carrer sense asfaltar, de terra i de sempre plens de clots. Cada dia els clots son més grans, es fa més difícil el pas de vehicles tant d’obra com els particulars i quan plou, com està passant des de fa unes setmanes... Ai, quan plou!! No cal que us diguem res: mireu les fotografies de la zona al costat de l’obra de la guarderia. (Clic damunt per fer-les grans).
A tot això, l’aigua arriba a cobrir les trapes metàl·lica amb el consegüent perill per a les cobertes dels vehicles.
Ens fem eco dels comentaris veïnals: Aprofitant que la zona pateix una invasió de camions d’obra, ¿seria massa demanar a l’ajuntament que negociara amb les empreses i feren per tirar alguns camions de sorra en els forats i els deixaren mínimament transitables? Al cap i a la fi els veïns paguen tots els impostos, com qualsevol altra zona, i no gaudeixen de neteja, d’arreplegada de fem com cal, etc.

-