L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 14 de juny del 2010

Escoles d'Estiu al poble i a la platja.


L’ajuntament ha donat a conéixer la celebració de dos escoles d’estiu per a xiquets i xiquetes: una al poble i l’altra a la platja. Avui mateix, dilluns dia 14, s’obria el termini d’inscripció en l’Escola d’Estiu a celebrar en el C. P Alfàndec. Èxit total, car sobre migdia ja estaven cobertes totes les places. Lloc d’inscripció: Braç Treballador- Serveis Socials
I ens conten que això provocava l’enfado d’algunes mares, que veien com les places són limitades i no havien tingut ni l’ocasió ni l’oportunitat de presentar els papers, per la senzilla raó de que se’ls havien repartit avui mateix als fills en l’escola.
Del que han dit algunes mares, deduïm (sense poder assegurar) que els fulls d’inscripció no arribaren a la mateixa hora a tots els centres i alguns ja pogueren fer fotocopies divendres i repartir eixe mateix dia la inscripció als xiquets i xiquets. En altres centres, ens diuen, els van tindre al final de la jornada escolar de divendres i no s’han pogut repartir fins avui dilluns.
Les mares confien en que la cosa se solucione i parlaven de baremació de mèrits o d’increment de places i de servei. No passa res, que tot se solucionarà.
Al llarg del passat cap de setmana a la platja s’han repartit els fulls d’inscripció en comerços, locals… Allí s’ha d’acudir amb la inscripció després d’haver pagat el rebut a la caseta de Informació i Turisme de l’Avinguda de la Marina. Per cert que els preus han suscitat ja algunes xarrades en considerar que són alts i fora de lloc per als temps que corren.
També hi ha gent que li ha estranyat el lloc de celebració: el sector 12.
I la veritat, no sabem si serà una errada o equivocació. Per què ¿com es pot ubicar una escola d’estiu enmig d’un sector en fase d’urbanització? Ara mateix, allò és un caos de maquinaria pesant, sorolls, pols i perill per a persones alienes a l’obra. A més, no hi ha cap edifici ni lloc d’ombra.
Ens han parlat d’instal·lar una carpa, però…. anticalor? amb aire condicionat? Tampoc la urbanització gaudeix de llum elèctrica, aigua correnta ni serveis de dutxa o higiènics per a les activitats esportives. O siga que la cosa no està massa clara.
I així, avui mateix hem escoltat comentaris que diuen que el lloc escollit no és les pistes esportives enmig d'on es fan les obres, que això faria pensar quan lliges Sector 12 i les activitats esportives, sinó l’esplanada que hi ha darrere del cine pròxim. Algunes circumstàncies no canvien massa tampoc.
I per últim també ens han dit que ja es parla d’anul·lar l’activitat perquè surt massa cara.
Caldrà esperar esdeveniments. De tota manera, us hem oferit tota la informació que tenim per tal que els interessats/interessades presenteu les vostres sol·licituds.

-

1 comentari:

Anònim ha dit...

El que va passar ahir és per a contar-ho. A les 7 del matí hi havia gent a la cua, hi havia gent que apuntava els xiquets d'altres famílies i a les poques hores, no hi havia places.
El desgavell organitzat va ser de cuidao. O siga qui arriba primer perquè no treballa o envia a algún altre té dret a la plaça i els demés si arriben tard, però dins del plaç, no.
Això, si, es quedava a la reserva. No sé quuina reserva, si els que arriben abans ja han pagat.
En resum un desastre d'organització. I s'ha perdut tot el sentit de l'escola d'estiu, pensada per a fills de gent necessitada i marginal, i que són ara els xiquets que no van perquè no ho poden pagar.
Si, és així, que les beques i ajudes no cobreixen tots els que realment ho necessiten.
Menys de 200 places per a Tavernes? Això és de risa.
Però calia esperar-ho, està en la línea del nostre govern municipal. Res a dir-los com a persones, però politicament un desastre.