L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

diumenge, 6 de juny del 2010

La Banda Simfònica a la campanya "Retrobem la nostra música"


La banda simfònica de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes de la Valldigna va protagonitzar el concerto de la 31 edició de la campanya Retrobem la Nostra Música que patrocina la Diputació Provincial de València, el passat divendres, 4 de juny, en l’auditori de la societat, sota la direcció de José M. Beltrán.
En la primera part es van interpretar “Doña Lola”, pasdoble de Francisco Grau, seguit d’“Alma de Dios”, sarsuela de José Serrano i “Concert Piece nº 2”, de Félix Mendelsshon, concert per a dos clarinets protagonitzat pels germans Sergio i Rafael Bueso Climent. La segona part va començar amb el poema simfònic “Paisatge llevantí”, de J. M. Cervera i acabà amb la interpretació de l’obertura “Lluna Mediterrània”, de Teo Aparício, que va comptar amb la col·laboració dels alumnes de cor de l’Escola de Música.
En acabar l’acte, ambdues formacions van possar, per separat, per a la foto d’arxiu de la societat.
-