L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 22 de juny del 2010

LA MIRADA DE... ELS AMICS DE LA COTORRA


Un amic ens ha enviat un correu on ens diu que viu al Vergeret i que en tornar del treball ha vist a la porta de les cotxeres un avís de l’ajuntament, totalment en castellà, on diu que el dissabte per la vesprada durant unes hores no es pot anar amb el cotxe pel carrer ni tampoc eixir o entrar en les seues cotxeres. Cursa ciclista, ens diu, és el motiu
Els nostre amic diu que està molt bé l’avís, però molt malament què l’ajuntament haja oblidat que està en un poble valencià i no ha posat ni un cartell en valencià. Ens diu que ha anat a vore les cotxeres del costat i totes tenen el cartell en castellà. Ens envía unes fotos per publicar fetes amb el móvil, i ja ens diu que no són massa bones.
Gràcies amic. La part final que ens dius ens la deixem. Suposem que ja els hauran xiulat les orelles a alguns responsables. I si t'hem de contestar... No, pensem que no usen només el castellà perquè se celebra el Mundial i cal recolzar la "Roja". Més bé, nosaltres sempre recolzem els rojos i ho volem en valencià.
I que vols que diguem nosaltres? Una mostra més de la consideració que té la nostra llengua en el nostre govern municipal i en el PP en general. I això que estem en un poble on els veïns a l’últim cens, si mal no recordem, es manifestava en més d’un 90% valenciano parlant.
-

-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Es veu que uns son més amics que altres que t'envien coses al correu i no les publiques Cotorra.

Palometa ha dit...

Conten que esta passada nit han destrossat els cristalls de la nova ambulancia que ha portat l'empresa concessionaria del servei de socorrisme de la platja de Tavernes. Diuen les males llengües que si és una men a de venjança.....què hi ha de cert??

La Cotorra de la Vall ha dit...

Totes les coses que ens envien per a publicar al correu
lacotorradelavall@gmail.com
han estat publicades.
Només cal vore avui mateix a més del cartell en valencià que és d'un particular, la nota de la coral Marinyén, o ahir del Grup de Muntanya o les que ens han enviat els joves socialistes, article d'opinió inclós. Repasse vosté cap arrere.
Podem tindre la nostra ideologia i simpatitzar amb qui vulguem, però no som excloents ni censors, cosa que no podem dir de tots els blogs o mitjans.
¿Vosté està segur de què, si ens ha enviat alguna cosa, ens ha arribat?

Palometa, no teníem ni idea. Provem d'assabentar-nos.

Anònim ha dit...

Una més de quan vol el valencià el PP.
Tant el vull que el mate:

http://www.elpais.com/articulo/Comunidad/Valenciana/Educacion/dificulta/ensenanza/valenciano/habla/castellano/elpepuespval/20100622elpval_2/Tes