L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 29 de juny del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA: els jardins del carrer Sant Jaume


Si fa uns dies parlàvem dels jocs del Calvari i fa uns mesos del mateix Calvari, ari li ha arribat l'hora als jardins que l’ajuntament va plantar al costat mateix, al Carrer Sant Jaume.
Ens comentava un veí, que per cert deia que va treballar un temps a l’juntament, com als pocs dies de plantar-los havien desaparegut totes les plantes i només hi havia la terra.
Una cosa semblant ens deia va passar amb les flors de pasqua que se solen plantar per Nadal. A l’endema, només hi havia quatre mates. La resta arrancades, tirades per terra o desaparegudes.
Les imatges parlen per si mateix. El que havia de ser un petit jardí, és un complet brossegal i prou. ¿La culpa? No anem a descobrir res de l’altre món si diguem que els xiquets en fan de les seues, com tampoc diguem res de l’altre món si diguem que el manteniment, atenció, reposició de plantes, vigilancia… que ha de fer l’ajuntament, brilla sobre tot per l’absència.
¿Per a quan un complet i vertader programa de manteniment de jardins a Tavernes? Potser primer hagen de ploure naps!

-

1 comentari:

Anònim ha dit...

lo que dic sempre,on esta el tio la vara,no vullc que se los cruja vivos, pero, si que el que trenca pagaaaaa es o no es,aver si nos enteramos,que ja esta be de pagar justos por pecadores,fan falta mes de vint anys per-ha que el poble agafe un poc mrs de consciencia