L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 17 de juny del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA


Algunes vegades ja ho hem dit. I no és que vulguem posar-nos en el treball de cadascú, però hi ha coses que són de lògica, de caixò i només cal un poc d’interés per facilitar les coses al veïnat i ciutadans en general.
Això d’arribar un gran camió a una obra, haver d’estar descarregant formigó, taulells o material en general i tallar el carrer mitja, una hora o més, sense donar cap alternativa de trànsit i suposem que habitualment ni s'avise a l'ajuntament... ¿Què volem que us diguem?
I més encara quan es fa en una via que creua el poble de costat a costat, i com que no hi ha cap previsió, pega la volta, abaixa a la carretera i dóna la volta a tot el poble o comença a fer circuits per on pugues. I no cal parlar les inconveniències si això li passa a un servei urgent – mèdic, bombers, ambulancia…- on el temps és preciós.
El carrer Sant Antoni i continuant per carrer Sant Benet forma una via que travessa de punta a punta per dalt del casc urbà en sentit est a oest. Si no ens equivoquem l’única. Avui mateix, una tanca d’obra posada a saber per qui en un punt del carrer, amb un cartel enganxat dient que el carrer estarà tallat i... buscat la vida.

-