L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 30 de juny del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA


Carrer Fontetes de Cantus encreuament amb Carrer Bonavista.
Avui el servei de recollida de fem no ha buidat el contenidor. Els veïns ens diuen que el camió no pot arribar allí si no es fent marxa enrrere i de vegades, moltes, ratllant o colpejant els turismes.
Ens informen els veïns que la solució és que els treballadors s'acosten i aprofitant que tenen rodes, abaixen pel carrer els contenidors fins el Carrer Quevedo. I allí el camió, l'agafa i l'aboca a la cuba.
Però el carrer Quevedo és en obres, i no ha pogut passar el camió. I s'han deixat els contenidors que veiu, tots plens i sense arreplegar. I estan situats a la part del sol, amb la qual cosa d'ací unes hores podem esperar pudor i mosques.
Esperem que siga només cosa d'un dia i que es buiden al llarg de la jornada i que, aquesta pròxima matinada, l'arreplegada es faça.
Simplement, entre altres coses, per higiene i salubritat dels veïns.

-

1 comentari:

vicent ha dit...

Som un poble submís i avergonyit, si tenim en compte els vots que sumen els partits nacionalistes espanyols: PP, PSOE i EU amb una certa concepció federalista de l'estat però a la fi, partit d'obediència espanyolista també.
Podrà semblar que critique això del nacionalisme espanyol, ans al contrari, ho matise perquè és així. Realment és així i així actuen, i per això qualifique els valencians/es d'apàtrides, traidors botiflers i tota mena de qualificatius que en cap altra autonomia o nacionalitat històrica de la península ibèrica cabria o es produiria. De fet, sols vull remarcar un xicotet exemple que he trobat al blevante-EMV d'avui dijous, 1 de juliol de 2010. La primerfa autoritat dels gallecs, també del PP, ha anunciat reformes en el seu Estatut d'Autonomia entre les quals es manté la defensa del gallec com a llengua vehicular dels gallecs junt al castellà, cosa que no passarà a casa nostra.
La culpa? Els mateixos de sempre: no els que governen sinó els que voten els partits espanyolistes dient que així són més valencians, perquè segons ells, els que votem altres obcions som els renegats. Què voleu us diga? Eixos són els mateixos que pensen que amb l'AVE a Madrid i les autovies gratuïtes cap a la capital de l'estat, la nostra economia millora i es mostren reticents i contraris, en la majoria dels casos, a la proposta de l'arc mediterrani que fins i tot els experts assenyalen com el futur econòmic dels països de lammediterrània. Xe! És veritat, perquè les nostres exportacions a Europa passen necessàriament per la M-30, la M-40 o la M-50, mai han de passar per la Junquera.