L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 8 de juny del 2010

L'ajuntament ret homenatge a l'equip infantil de rugbi

L’ajuntament de Tavernes va retre ahir abans del plenari un petit homenatge a l’equip infantil del Tavernes Rugbi Club, proclamat subcampió d’Espanya en el torneig celebrat fa una semana a Valladolid. L’ajuntament valler va oferir a jugadors, president i cop tècnic de l’equip una placa commemorativa.
Tal com va informar en el seu dia la Cotorra

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/05/linfantil-del-tavernes-rc-subcampio.html
els infantils del Tavernes R. C. van perdre el partit de la final contra el Liceo Francés de Madrid per 3-0, en l’últim minut de la prorroga després d’haver jugat un partit totalment igual i que va acabar amb empat a 0.
-