L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 21 de juny del 2010

Nou triomf d'Olegario en el campionat d'Espanya

Olegario Alario guanya en categoria de veterans el Campionat i Copa d'Espanya de KM. Vertical de la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada, celebrat el passat diumenge dia 20 de juny en la localitat del “Real Sitio de San Ildefonso” (Segòvia).
La correguda estava organitzada pel Grup de Muntanya l'Acebeda.
El corredor de l’equip de carreres per muntanya, Mancomunitat de la Valldigna, representava a la Comunitat Valenciana, en l’equip de carreres de Federació d'Esports de Muntanya d'Escalada (FEDMECV) i no ha defraudat. Va estar entre els millors corredors d'Espanya de carreres Verticals en entrar el vint-i-dos de la general amb un temps de 50’ 38’’. El triomf va estar als 100 metres finals de la difícil ascensió al pic del Peñalara de 2.430m.
El temps va estar molt desagradable, ja que la sensació tèrmica en la meta era de -2º C, amb molta boira en els últims 600 metres. Destaquem el bon ambient festiu i un gran dia per a les Curses per Muntanya. Els atletes han felicitat a l’organització i quedaren meravellats dels paisatges de la Serra del Guadarrama, que ha sigut l’entorn que ha rodejat el Campionat d'Espanya.


Olegario, la nostra més sincera enhorabona.


-