L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 10 de juny del 2010

¿Parc de Cantalot: Venta de fum + promesa electoral no complida= Som bledes els vallers?.

Incomprensible i inexplicable. O si voleu ¿Pensaran que som “tontos” els vallers i les valleres”? Quedeu-vos-en la que vulgueu. Però el cas del Parc del Cantalot és per a riure, sinó fóra perquè l’assumpte és molt seriós i important per al poble i una prova més de com (NO) compleix, quan a inversions i projectes, el govern municipal del PP.
Ara va i resulta que no. La premsa d’avui diu que “a esperar”, que el “Parc del Cantalot” ni comença ni se sap quan començarà. Ni tenen els terrenys que cal. ¡I pensar que estàvem convençuts que ja havia començat en abril-maig del 2007!. Però resulta que no. No havia començat, a pesar de la propaganda. No tenien ni tenen els terrenys que cal.

Fem història: El començament de les obres del Parc de Cantalot es va iniciar en abril-maig del 2007. En plena campanya electoral municipal. I així ho va anunciar a bombo i plateret la premsa comarcal i fins i tot, Las Provincias, avançava que la quantitat aportada per l’ajuntament per inici de les obres, la neteja i desbrossament, era de 22.608 euros. Si recordeu, en la campanya electoral el PP va enviar unes quantes màquines a remoure la terra de la muntanya. Pel poble es va fer córrer el remor de que havia començat el parc. Molts s’ho begueren com un ou, però al final ha resultat diners llançats al fem. Paga, poble, paga!
Així han anat passant els anys. I des del 2007 sentim cançonetes del tipus d’enguany sí; la Generalitat disposarà els diners en una partida; ja hem firmat el conveni final amb la Conselleria implicada, ja tenim els terrenys que els altres partits no foren capaços d’aconseguir... i fum, vinga fum i més fum!!!!
La presència ahir a Tavernes de Mario Flores, conseller d’infrastructures i transports, ho deixa ben clar: no hi ha Parc de Cantalot. Ni saben quan l’hi haurà. S’ha anul•lat tot el protocol que hi havia firmat amb la conselleria.
Resumim: En aquests anys, ens han venut fum. I no ho diguem nosaltres, és la simple deducció lògica de totes les noticies que han anat apareixent en premsa, alguna de les quals, les més significatives, podeu consultar-les en els enllaços de davall.
Ara es confirma: No hi ha tots els terrenys que calen. No s’han solucionat els problemes de barrancs amb la Confederació. Tampoc estava solucionat i ni tenien els terrenys el 2007, i anunciaren que les obres havien començat!
Ara ja comencen noves excuses: ens posarem a treballar i ho farem en tres fases. ¿Més fum? Perquè el conseller ho deixava ahir ben clar: no hi ha un euro en la Generalitat, i no cal que us ho recordem, l’ajuntament tampoc té un euro. Deutes molts.
Aquests enllaços són ben explicatius i testimoni del que diem. I no pensem que el PP diga que “Las Provincias” menteix.
-