L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 17 de juny del 2010

Sobre la ronda de circumval·lació


La visita la setmana passada del conseller Mario Flores, responsable d’infrastructures i transports, ha servit per a molt i ha deixat molt clares algunes coses. Si ens feiem fa uns dies ressó de que el Parc del Cantalot no s’anava a fer, també hem pogut saber que tampoc es farà prompte el desviament de la comarcal CV-50 fora de Tavernes.
O siga, la ronda de circumval·lació no es farà tal i com ens van dir i prometre el PP. Almenys no és farà en uns quants anys més.
El conseller, segons ha manifestat en la premsa comarcal, és de l’opinió que primer cal resoldre els obstacles que hi ha i entre ells citava les actuacions urbanístiques en la zona.
El senyor conseller pot ser no sàpiga que la ronda i la reserva de 28 metres per a encabir la carretera al costat del riu ja feia anys i anys que estava prevista, quan encara ningú no s’havia pensat ni construir al Vergeret.
Ara ja s’ha construït al Vergeret, ben al costat del riu, i tothom sap que allí ja no cap el desviament de la comarcal (veure les fotografies). Si s’haguera fet al revés, primer la circumval·lació i després la urbanització...
Ara caldrà esperar a que el Ministeri de Medi Ambient de Madrid, la Confederació del Xúquer i Aquamed convinguen a executar el projecte de millora i canalització del Vaca, que la premsa anuncia avui està acabat, per deixar-hi lloc a la carretera..
¿ I per a quan diu que ho vol? Si la cosa es presentava ja negra abans de la crisi, ara amb crisi inclosa i el retall pressupostari.... vorem, vorem, com queda la cosa.
Mentre tant, al igual que el Parc del Cantalot, una nova promesa que el PP no complirà.

I no volíem dir-ho, però en honor a la veritat si volem seriosos i rogorosos, hem de dir que el nostre alcalde, del PP, com a responsable de desembolicar i negociar en la Generalitat, també del PP, tots aquests projecte, sembla ser que pinta poc i no pesa res. Parlem del pes polític.
El mateix dia el conseller afirmava que la Generalitat, del PP, dóna a Gandia, amb alcalde del PSOE, ni més ni menys que 16 milions d’euros perquè faça un tràmvia que, es pregunten a la ciutat del Sant Duc, quina falta que es fa.
Ací ni un euro per al Parc del Cantalot, ni per a la circumval•lació, o per a millorar i fer ampla la carretera a Borderia, entre altres coses.

-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Això són plataformes per fer carrera política. S'acosta la fi i hi ha qui vol lligar caps.