L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 2 de juny del 2010

Una obra, dues històries


El col·lector de la urbanització de la Sardina ha començat. Màquines, excavacions de rases, canonades enterrades… les obres ja estan marxa.
No informem res de nou. Ja ho vam dir ací

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/05/aquagest-construira-els-collectors-de.html

i també s’ha fet ressò fa uns dies la premsa comarcal. Precisament, a la premsa comarcal l’alcalde, Manuel Vidal, va dir poc més o menys que els veïns se’n beneficiaven perquè eixa obra no es contemplaria en les despeses de les obres de la futura urbanització, unes despeses que han de pagar els veïns i les veïnes de la zona.
¡Ja es estrany, ja, que en els temps que corren i amb un ajuntament on les arques crien teranyines, que s’estalvien pagaments als veïns!.
Tot podria quedar com una bonica història de l’interés de l’alcalde envers la zona de la Sardina i el veïnat, però ens han contat una altra història. I no han estat ni veïns ni gent amb interessos en la urbanització.
Una història que diu que els col·lectors del Sector 12 ha de connectar amb la depuradora que hi ha prop. I ho ha de fer en part a través de la Sardina, però si no els té en condicions, se n’han de fer de nous... o esperar a que s’urbanitze la Sardina per a connectar des del Sector 12.
En resum: Amb quina història ens quedem?

-