L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 5 de juliol del 2010

Alta qualitat musical en el IV Encontre Coral a la Valldigna


Les veus de Saragossa, Madrid, Navaixes i la Valldigna s'uniren el passat dissabte, al Reial Monestir de Santa Maria de Valldigna, sota la direcció de Fran LLedó, director del Cor de Cambra Quinzedemarç de Tavernes, en la interpretació del cant comú “Càntic a la Vall” del valler Antonio Chover, com a cloenda del IV Encontre Nacional de Cors a la Valldigna.
Les veus blanques del Coro del Ebro van realitzar una interpretació exquisita amb un repertori variat i emotiu, amb un to de puresa femenina. Després va ser el torn del cor de Navaixes que va emocionar especialment amb la interpretació de "Maria" de What side story. Las Voces Bravas de Madrid, posaren el punt original al festival, i una bocanada d'aire fresc va envair els cors dels qui gaudiren de la seua interpretació. Una posada en escena desenfadada i còmica que va emocionar tothom. La fi de festa va vindre de la mà del cor organitzador, Quinzedemarç que amb la qualitat i perfecció que els caracteritza va posar fi a les actuacions corals.
El cor Quinzedemarç organitza des de fa quatre anys aquesta trobada que s’ha convertit en referent de la música vocal a l'estat espanyol.

- La nostra enhorabona al cor i en especial al seu director, Fran Lledó, per la tasca que fan.
-