L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 9 de juliol del 2010

TEMA GENERAL: Hem perdut les caixes i ho pagarà la nostra economia, és a dir, tots els valencians i valencianes


Les autonomies ja poden traure deute públic. La primera en fer-ho ha estat Catalunya i l'única entitat bancaria que ha eixit a comprar aquest deute ha estat la Caixa.
Un exemple del recolzament de la caixa propia a la seua autonomia i que ens pot servir per a vore que pot passar a València si Caja Madrid o bé Caja Astur decideixen que no compren deute públic valencià.
Ens hem quedat sense caixes d'estalvi a les terres valencianes. Això significa que part dels beneficis que tenen aquestes caixes ja no es quedaran ací. El centre de decissió passarà a estar a Madrid, bé per absorció de Caja Madrid a Bancaixa, o bé pel pacte mal establert entre la CAM i Caja Astur que li deixa a aquesta última la decisió de canviar de president quan ella vulga. I això afectarà al Consell, al govern valencià.
Però encara més ¿qui pagarà la propaganda de la nostra TVV? ¿Qui avançarà la paga als funcionaris que treballen al País Valencià?. ¿Qui actuarà sobre centres de desenvolupament econòmic que marque la política industrial valenciana?.
Aquests dies, i ací a La Cotorra ho hem dit, ens trobem que ¡ara sí! el sector empresarial s'adona de l'error de perdre les caixes, però cal recordar que hem muntat un estat de les autonomies amb gent que estava en contra del funcionament autonòmic, i ara des d’aquests centres de poder són els primers en mal parlar de la nostra autonomia, que vol dir del nostre acostament al ciutadà dels centres de poder.
Falta analitzar com quedarà el Reial Decret sobre les caixes fet pel govern socialista, si serà per a reforçar-les com diuen o per a privatitzar més la seua actuació i fer-les menys socials.
El que està clar és que ¡ Adéu, caixes valencianes, ens reveurem quan recuperem el poder valencià!.
-