L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 3 de juliol del 2010

Ho repetim: Els incendis s'apaguen a l'hivern


Més val tard que mai o si voleu ¡Per fi parí la burra!, que també és una altra frase que se solia usar bastant per Tavernes quan el retard en fer una cosa ja se’n passava tot l’imaginable.
El regidor responsable, entre altres coses, d’agricultura ha pres ¡per fi! la decissió de dirigir-se als propietaris de les terres abandonades en la zona perimetral de la platja per demanar-los que les netegen. El regidor els recorda les obligacions que tenen com a propietaris i també l’ordenança de neteja de solars. I res, senyor regidor, si no les netegen els propietaris ja ho sap: les neteja l’ajuntament i els passa a cobrar el rebut del cost de la neteja.
Ha calgut més d’un any de peticions del Bloc (segon enllaç davall), diverses preguntes i enfrontaments en el ple, notes de prensa enviaades pels valencianistes als mitjans de comunicació (algunes no publicades) perquè, per fi, el senyor regidor es pose mans a la faena. Només dir que pensem que de nou arriba tard perquè això era cosa d’haver-ho mamprés fa alguns mesos ( primer enllaç davall), a l'hivern-primavera, quan el Bloc li ho va recordar, perquè ara, entre que els propietaris s’ho pensen, es posen mans a la feina i etc, és d’esperar que passe mig estiu sense que s’haja fet el treball.

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/03/els-incendis-sapaguen-lhivern.html

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2009/07/els-horts-prop-de-la-platja-estan.html

I que conste que volen que no passe res, perquè ai! si es produeix un incendi en un lloc com, per exemple, el de la fotografía. I és un lloc prou lliure d'arbres i demés.
I si hem posat eixa fotografía, i no n'hem triat una amb els horts plens de tarongers secs i tapats per la malessa i esbarzers, o siga un polvorí, és perquè apareguen els edificis i es veja que això passa a pocs metres dels edificis de la platja.
-