L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 5 de juliol del 2010

In memoriam (II): Jose Saramago


Ens conten que tres artistes plàstics locals, dos dones i un home, per iniciativa pròpia estaven preparant una escultura d’homenatge a José Saramago. Ens conten que li la pensaven lliurar dins dels actes de la próxima edició del festival que se celebra aquest estiu. Però l’autor va morir el mes passat, com podeu llegir a la noticia que haguerem de fer en comprovar el silenci del nostre ajuntament al respecte. Heus ací l’enllaç.


Cal dir que dies després una breu nota a la premsa expressava el sentiment del nostre ajuntament.
La mort de Saramago impedia el lliurament personal dels tres artistes vallers i ara ens conten que aquest dimecres els autors es desplacen a Azinhaga, municipio de Golegã en Portugal, que el va vore naixer en 1922, per lliurarr-li l’escultura a l’ajuntament de la localitat.
I ara sí, ens conten, que en aquesta ocasió, una representació de l’ajuntament acompanyarà els artistes. Ho contem com ens ho han contat. Tanmateix potser que d’ací uns minuts, es donen més detalls a la resta de la corporació aprofitant el plenari.

Foto: web de Sete Sois Sete Luas
-