L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 24 de juliol del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA: DIA DE MERCAT (o crònica d'un folló anunciat)


Avui dissabte 24 de juliol. Vespra de Sant Jaume. Entre 7 i 7’30 de la vesprada. Els carrers al voltant de la Plaça Tarongers, on es munta el mercat, van omplint de cotxes. Doble línea, per damunt les voreres, ocupant passos de vianant... fins i tot pel Camí Marenys (Fotos 1-2-3-4).
Un dissabte més un autèntic folló. Com dissabte passat i l’anterior... I tot això al costat i en un lloc on es fan obres, cas de la plaça que fins ara els servia d’aparcament (fotos 5-6), que ara amb les obres esta plena de terra i els cotxes anant i tornant van alçant la pols.
Cotxes que peguen la volta, una altra volta, no troben lloc, fins que el deixen on poden. Algun cabreig perquè un altre cotxe ara no pot eixir, alguns propietaris dels apartaments que no poden traure els seus cotxes.... i més. No passa res. Això a les 10 de la nit, ja ha acabat.

A només un centenar de metros, arribant per l’altre cantó, l’aparcament municipal està buit. Només dos cotxes. Mentrestant, hi ha a centenars, amuntegats pels carrers, a només uns pocs metres. I així un dissabte, i un altre. I l’any passat i enguany.

I ens preguntem ¿cabuderia de la gent? No, el que passa és que la gent no sap que hi ha un aparcament per la senzilla raó de que ningú s’ha preocupat en senyalitzar-lo, en dirigir els cotxes cap allí amb fletxes de direcció només entres en la Goleta.
I també perquè no hi ha hagut cap responsable de l’ajuntament que s’haja preocupat d’enviar a dos policies locals perquè dirigesca el trànsit i els cotxes cap a l’aparcament.
La trista realitat d’aspectes de la nostra platja. I caldrà preguntar pel responsable o responsable.

Garantim que les fotografies i les hores són exactes. D’avui mateix.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Com te que enviar Policies l'Ajuntament si el Regidor de la Policia sap que hi han dies que en tota la població i la platja sols hi han 2 policies per a quasi 30.000 persones i no fa RES. Es VERGONYOS el que fa la corporació de este poble. I mentres passa el que passa en el poble. Fora el regidor de Policia