L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 23 de juliol del 2010

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA


Una lectora MCL, ens avisa que en el carrer Rafol 33 hi ha un cotxe aparcat (pressumptament abandonat) des de fa 9 mesos i ningú li fa gens de cas. Ens diu que han avisat a l'ajuntament moltes vegades sense cap solució, i això ja sembla una burla als veïns. Ens adjunta també una foto perquè ho publiquem, cosa que fem.
Gràcies per la informació.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hi hauria que agrair a veins com aquest que tinguen el valor de "denunciar" casos com aquests i que dediquen un poc de temps en mira del seus altres veins.
Moltes gràcies.