L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 8 de juliol del 2010

Les AMPAs es concentren a Tavernes


Avui a les 11 del matí hi ha hagut concentració a la Plaça Major de Tavernes convocada per la InterAMPA. Com deien els convocants “no fem un acte contra el govern municipal del PP de Tavernes sino en defensa del que reivindiquem. Si es fa a Tavernes és perquè ací estan els dos instituts”.
Pares i mares, alumnes i alguns professors han omplit la plaça. L’alcalde, Manuel Vidal, i el regidor d’Educació i Esports, Salvador Ribis, ambdós del PP i membres del govern municipal, han abaixat fins la plaça per parlar amb els concentrats. L’alcalde deia que ell recolzava les seues reivindicacions i convidava una delegació a reunir-se al seu despatx.
Set persones han entrat al despatx en representació de les AMPAs. Hem pogut conéixer que allí l’alcalde ha reiterat el seu suport a les reivindicacions de les AMPES i que vol ser l’interlocutor davant la Conselleria. També ha indicat que l’ajuntament no donarà el permís escaient a la Conselleria per instal·lar els “barracons-pavellons” en la zona de la figuera (Sequers) si els pares i mares no volen eixe lloc. No s’ha parlat de la possibilitat de fer dos torns, mati i vesprada, en els instituts encara que sembla ser una qüestió que les AMPAs ni contemplen.
Un altre tema tractat ha estat la concentració davant Conselleria prevista per dilluns. L’alcalde ha dit que pagarà els autobusos de Tavernes, encara que ja ha anunciat que ell no hi acudira per tindre més llibertat a l’hora de demanar a la Conselleria.
Enllaç a youtube sobre el tema:


EL PUNT DE VISTA DE LA COTORRA
Sobre aquest tema nosaltres opinem que l’alcalde, Manuel Vidal, i amb ell tot l’ajuntament ja haurien d’haver prés una postura conjunta i comuna en el passat ple – postura que no podia ser altra de recolzament a les AMPAs- després que el regidor Jordi Juan, del Bloc demanara eixe posicionament a favor de que els alumnes estiguen en els centres un any més, fins acabar l’institut.
Però en el ple de dilluns el PP no va estar massa, per no dir gens, per recolzar la proposta del Bloc. Manuel Vidal i Salvador Ribis van dir que no hi havia unanimitat entre la societat
respecte a la postura del Bloc, a la qual cosa el regidor valencianista Jordi Juan va dir que la proposta no se la treia de la mànega sinó que reflectia l'opinió de professors, pares i alumnes, a la qual cosa van dir que això no ho tenien clar (Ara sembla ser que ho tenen més clar. Qué venen eleccions!!!).
Després van assegurar que l'institut estaria acabat a Nadal i només estarien uns mesos en els barracons i que anaven a intentar traure un compromís de la conselleria perquè s’acabara a Nadal.
Després del que hem vist primer i ens han contat de la reunió ens fa tota la impressió que s’està jugant a dues bandes, i a dir que ara es recolza a les AMPES i fins i tot se’ls pagarà l’autobús (per cert, el paga el poble, tot Tavernes i no l’alcalde) i poder dir després que s’ha fet el possible però.... la Conselleria mana. Temps al temps.
Sobre el tema d’instal·lar els “barracons-pavellons” a la zona de la figuera (Sequers), la gent de la Cotorra considera que potser el primer interessat a que no es posen allí siga el mateix ajuntament.
Per què ¿Quin cost tindrà preparar els terrenys per ubicar-los? Parlem de dur l’aigua potable, clavegueram, electricitat, pavimentació i fer nous carrers, voreres..... perquè queda clar que no es deixaran caure allí damunt i ja està! I tot això qui ho paga? Perquè l’ajuntament no té diners ni per a pipes!

-