L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 7 de juliol del 2010

L'InterAmpa de la Valldigna convoca concentracions per dijous a Tavernes i dilluns a València

La InterAMPA de la Valldigna es va reunir ahir a la Casa de la Cultura de Tavernes. L'assemblea va comptar amb la presència i recolzament de FAPA-Valencia, personalitzada en la seua presidenta María José Navarro, que va donar tot el suport i col·laboració a les AMPES de la Valldigna en les reivindicacions i mobilitzacions per evitar que els alumnes del primer cicle d'ESO siguen instal·lats en barracons.
L'assemblea va decidir entre altres coses i com a mesures immediates realitzar una concentració d'AMPES de la Valldigna demà dijous a les 11 en la Plaça Major de Tavernes. Es vol que no siga una concentració contra ningú sinó de defensa de les postures que mantenen les AMPES valldignenques.
La segona acció seria una concentració el próxim dilluns de pares, mares i alumnes davant les portes de Conselleria. Les AMPES es va dir seran les encarregades de posar els autobusos per als desplaçament.
Aquestes accions són complementàries de la postura presa de no matricular cap alumne en primer cicle d'ESO en les dos instituts vallers com a mesura de presssió contra la incorporació a les classes en barracons.
La escolaratizació el proxim curs en barracons és una decisió que sembla ser ferma per part de la Conselleria, almenys si ens atenem tant a les informacions que tenim sobre els comentaris realitzats per l'Inspector de zona als directors dels centres escolars com els escoltats en el ple de Tavernes, quan el Bloc va demanar a l'ajuntament un posicionament clar i en contra de que els alumnes s'escolaritzen en barracons.
Ara per ara, el Bloc ha estat l'únic partit que ha demanat que els alumnes continuen en les escoles fins que no s'acabe el nou institut "La Valldigna".

Mentres tant, quedem a l'espera de la nota oficial de la InterAmpa de la Valldigna.
-