L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 7 de juliol del 2010

Nota de premsa del Bloc sobre escolarització 1r cicle ESO


BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ
Nota de premsa


El Bloc està totalment a favor i així ho vàrem manifestar en el ple celebrat el passat dilluns que els alumnes del primer cicle d’ESO continuen escolaritzats en les escoles publiques de la Valldigna fins que s’acaben les obres del nou IES "La Valldigna".

Al respecte cal recordar que en el mateix plenari, el Bloc va demanar a la resta del consistori que es manifestés clarament a favor d’aquest posicionament, que és coincident amb el que defensa la InterAMPA de la Valldigna, i a les quals el Bloc dóna tot el seu recolzament.

El regidor i portaveu del Bloc, Jordi Juan, ha qualificat la mesura d’escolaritzar els alumnes en “barracons” com a “totalment inadequada i perjudicial per a la qualitat de l’ensenyament. Al mateix temps suposa una despesa innecessària de centenars de milers d’euros en lloguers del “barracons”. En una època de crisi on la Conselleria està retallant assignacions a l’educació públic no és compren ni veiem justificat aquesta despesa innecessària”.

Per al Bloc, els alumnes han de continuar en la mateixa situació fins que la Conselleria acabe el nou IES “La Valldigna” i des d’ací la instem a accelerar el màxim pòssible unes obres que ja deurien estar acabades.
Alhora recordem que estan pendent d’executar les obres de millora i condicionament de l’IES “Jaume II el Just”, sense projecte conegut ni previsió a pesar de les promeses efectuades per la Conselleria els darrers anys d’una immediata execució.
-