L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 31 d’agost del 2010

Adéu al Pai de Bancaixa i de la Granata: L'ajuntament de Tavernes arxiva totes les actuacions del Concert Previ


El ple de l’ajuntament de Tavernes ha aprovat que s'arxiven les actuacions relacionades amb el Concert Previ del PGOU de Tavernes. Això vol dir que s’anul·len totes les actuacions, tots els document que des de fa anys es vénen fent per canviar el Pla General, un canvi que calia del Concert Previ per poder dur endavant el PAI.
O siga que l’ajuntament de Tavernes, o si voleu, els funcionaris han estat fent faena quatre anys per a res: diners i esforços tirats al fem. ¡Com que ens en sobren!
I tot això gràcies al nostre govern municipal, del PP, expert venedor del fum que ha resultat ser finalment el PAI i, en certa mesura si ens apureu, també del PSOE, que també es va apuntar el carro del PAI, modificant algunes cosetes per fer-lo "més de Tavernes!".
Per tant, i parlant clar: Tot allò dels PAI's... ja res de res. Inexistent. Ara, si es vol fer alguna cosa, caldrà començar de zero, o si ens apureu de “sota zero”, si observem com queda la situació.
I una coseta: La informació sobre la revisió del PGOU al WEB de l'Ajuntament, ja s’hauria d’haver eliminat, per obsoleta i perquè ha passat a ser desinformació per al ciutadà.

L’acord plenari diu el següent (podeu vore tot el document fent clic damunt la imatge):

PRIMER. Deixar sense efecte l'acord del Pie d'este Ajuntament adoptat en sessió de data 6 de novembre de 2006, pel qual es va resoldre sotmetre a informació pública la documentació relativa a la fase concert previ per a la revisió del Pla General, així com sol·licitar els informes corresponents als municipis limítrofs i als distints departaments i órgans d'altres administracions públiques amb competéncies sectorials, i ordenar l'arxivament de totes les actuacions, conforme al canvi normatiu produït pel Decret Llei 2/2010, de 28 de maig, delConsell, de mesures urgents per a agilitar el desenvolupament d'activitats productives i la creació d'ocupació, atés que ha suprimit la figura o instrument del concert previ.

SEGON. Notificar este acord a totes les persones i entitats que, dins d'este procediment de concert, formularen en el seu dia les al.legacions o suggeriments que consideraren convenient a la documentació sotmesa a informació pública, amb indicació expressa que, havent sol·licitat el procediment d'avaluació ambiental estratégica, sera en el si d'este procés i dins deis tramits preceptius de participació pública prevists normativament,quan podran novament presentar totes les al·legacions, reclamacions i suggeriments que consideren convenients.

TERCER. Este acord posa fi a la via administrativa i, conforme a I'article 52.1 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del régim Local, en relació amb els articles 8.1, 10.1.a), i 25 de la Llei 29/1998, Reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, els interessats poden interposar, directament, recurs contenciós administratiu davant la sala d'eixe orde jurisdiccional del Tribunal Superior de Justicia de la Comunitat Valenciana en el termini de dos mesos a comptar des de la recepció de la notificació. No obstant aixó, amb caracter previ i potestativament, poden formular recurs de reposició davant el Ple d'este Ajuntament en el termini d'un mes comptador des de la recepció de la notificació."

-

4 comentaris:

Un de Tavernes ha dit...

I ara que? Dimitiran tots els que van apostar pel PAI i van basar la seua campanya en este tema?

S'assumiran les responsabilitats corresponents i es reintegraran els milers d'euros tirats a la basura amb jornals del departament d'urbanisme?

Els ciutadans de Tavernes exigiran responsabilitats als qui han estat 4 anys "venent-los la moto" i fent-los creure en el conter de la lletera?

Els polítics de Tavernes demostraran tindre un poc de dignitat i reconéixer que han ENGANYAT a la gent i que no estan capacitats per gestionar l'Ajuntament?

Totes estes preguntes retòriques es quedaran sense resposta i el PAI passarà a la història com un més dels tants i tants assumptes i projectes que els nostres governants han promés en campanya i no han complit.

I mentres Tavernes és una de les ciutats de la comarca que més gent està parada i sense feina.

Si haveren utilitzat tots els diners i recursos desperdiciats en el PAI per fer altres coses, segur que hi hauria més gent de Tavernes treballant i menys gent parada.

Que tornen els diners de la seua butjaca!!

Anònim ha dit...

Si els governants del PP hagueren dedicat tot eixe temps i diners a impulsar els sectors de la platja i els polígons industrials, com ha repetit per activa i passiva el Bloc, segur que ens hauria anat millor.
El PP va apostar per la rajola, per l'especulació i així ens ha anat.
Tavernes? Un malalt en la UCI, sense indústria, agricultura i serveis com caldria, i tot gràcies a la seua gestió. I el que és pitjor, sense remei a curt termini.

Anònim ha dit...

Ho senc per al qui com jo no voldrien que es feren MAI barbaritats com el PAI de la Vall de la Mar..

S'anula el concert previ... Pero eixò no significa res.
En una modificació de la LUV de aquesta primavera, s'anula la figura legal del "concert previ" per a tots els Plan Generals de tots els pobles. el que es fa es "alleugerir els tramits".
Per eixò l'ajuntament l'anulat.

Però, malauradament, exió no vol dir que aquest malait PAI s'anule, sini simplement que la tramitació serà altra.

Vorem quan per fi ens podem oblidar de eixa "espasa de Damocles" que penja damunt del desenvolupament de Tavernes...

Anònim ha dit...

Quant feren les ultimes elección gent del poble de clase humil i treballadora, votaren el PP pq el PAI els solventaria la papeleta. Jo hem burlava d'ells dient-los. Tu ves esperant-los que ells el faran ric. Que llestima que tota la gent que votaren el PP per falta de visió de futur, ara tampoc tindran memoria per recordar el que els dia jo.