L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 17 d’agost del 2010

ARTICLE D'OPINIO: Institut de Tavernes de la Valldigna

Senyores i senyors, ¿Què és el que ha succeït perquè l'institut nou no estiga encara acabat? Ací pareix que el normal és que no estiguen les instal·lacions enllestides per a aquest any escolar que començarà, però crec recordar que el nostre alcalde ens va assegurar que per a aquest curs els alumnes tindrien el seu tan patit institut nou. Ara resulta que no està acabat i s'atansa el caos a les aules dels ja tan malmesos instituts existents. Classes massificades, barracons, goteres, calor, fred i xiquets que passen de col·legis amb instal·lacions més o menys acceptables a unes condicions deplorables.
Clar, el curs dura sis mesos si fa no fa; durant aquest temps el nostre alcalde pot complir la seua paraula, o no, i ens trobarem amb una piscina nova coberta que mai s'acaba, i que el temps passa i els habitants de Tavernes continuarem demanant educadament als nostres governants del PP que complesquen els projectes que tan cantats ens van oferir per a pal·liar las greus deficiències d'aquest poble des de no se sap quan i que els diners dels impostos, les ajudes i els pressupostos es volatilitzen, sense que en definitiva, els habitants de Tavernes els vejam materialitzats en instal•lacions tan necessàries.
Ara els pares i associacions de pares estan buscant una solució perquè els alumnes no entren a estudiar en eixe caos que caurà sobre els estudiants, però les solucions de moment són escasses per no dir inexistents, ja que Conselleria s'ha negat, com era d'esperar, que els estudiants dels col•legis hi romanguen fins la terminació de l'institut nou. Conclusió, aniran als instituts des del començament del curs. Per altra banda els nostres regidors i por descomptat l'alcalde, estaven molt preocupats de quins alumnes entrarien en el nou institut i quins no, però no es van preocupar gens de què es compliren les dates d'acabament de l'institut. Sembla com si s'estigueren repartint el pastís abans de fer-lo, cosa que per altra part em pareix deplorable.
Podem, doncs, callar com sempre, o no deixar que aquesta situació, com tantes altres, es transforme en una forma de viure dels habitants de Tavernes i dels pobles que en depenen per a què llurs fills tinguen una bona educació amb instal·lacions dignes, senceres i per a tots. Per descomptat en la meua opinió, hem de pressionar amb contundència a l'Ajuntament amb la majoria de regidors del PP, que obstaculitzen cadascuna de les proposicions dels partits en minoria com el PSPV-PSOE, BLOC o EU perquè traguen endavant i acaben els projectes als que es van comprometre, i per descomptat sense deficiències ni a mitges.
Aquest és un poble que per uns motius o d'altres s'ha acostumat a deixar passar les incorreccions dels governants sense opinar, ni queixar-se i tal volta ha arribat el moment que el poble de Tavernes es desperte de la seua letargia i isca al carrer a defensar els seus drets i a cridar les seues necessitats; que s'unesquen tots els habitants per a què no seguesquen fent amb nosaltres el que els dóna la gana.

Rocío Matamoros Valdés
-

1 comentari:

La Cotorra de la Vall ha dit...

Els articles d'opinió no admeten comentaris.