L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 23 d’agost del 2010

El Parc del Cantalot,,, ni se sap per a quan.


El cartell que anunciava la immediata execució del Parc de Cantalot ha desaparegut. A la foto veieu la situació actual. El cartell que fins fa unes setmanes hi havia col•locat ja cantava massa i més després de confirmar-se fa un mes que les obres no estaven contemplades per la Generalitat. I això ho hem sabut després d’estar plantat el cartell tres anys, això sí sense que ningú haja vist cap de les obres previstes i promeses.
Esperem que es demanen responsabilitats i en el ple es pregunte qui tornarà a les arques municipals els vora 20.000 euros que es va gastar el nostre govern municipal en condicionar el terreny, dins del simulacre d’obres fet en plena campanya electoral municipal del 2007. I més gros encara, quan després s’ha sabut que aleshores ni s’havien aconseguit els terrenys que calia per al parc.
En resum, una més de les obres que el nostre govern municipal “l’ha cagada” i que cal sumar a l’aparcament, a la ronda de circumval•lació, al retard en la canalització del riu, al retard en les obres del Plan Confiança, el retard de la macrodepuradora, al retard de les obres de l’institut, al retard de la piscina... Aí, la piscina! Vorem, vorem si no es converteix en un segon aparcament municipal. Temps al temps.
Davant això i vist que el nostre govern municipal del PP no es planta ni exigeix res al PP autonòmic ni al PP Govern de la Generalitat, caldrà que ens preguntem: el govern municipal de Tavernes ¿està per defensar els interessos de Tavernes o per callar i no crear-li cap de canyaret al PP de València?
Ens pensàvem que el govern municipal del PP de Tavernes tenia com a objectiu principal i hauria de ser el nord de la seua actuació defensar els interessos del nostre poble, però tot apunta a indicar que ens hem equivocat. En els darrers 10/12 anys no els hem escoltat cap exigència, cap alçar la veu protestant per la falta d’inversions COM CAL (no menudàncies) de la Generalitat en Tavernes i l’única volta que els hem vist alçar la veu va ser per lloar i aprovar l’alta tensió aèria pel nostre termes.

-