L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 15 d’agost del 2010

Hi haurà bous a Tavernes

Enguany hi haurà bous a Tavernes. I com vam dir no serà l'empresa que fins ara ofereia aquest espectacle. No tenim encara tota la informació completa. Intentarem esbrinar els detalls, però el que si podem dir és que seran en plaça tancada.
I que enguany s'ho ha quedat, segons ens informen, una empresa de Gandia. Seguirem a l'aguait per donar-vos més complida informació. Com podeu pensar, no tenim línia directa amb el poder local, com altres, i hi ha alguns detalls que ens costen. De tota manera, si algú de vosaltres en sabeu més, ja sabeu que podeu informar-nos sense problemes.
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

es depriment dir-ho, però una dels actes on més gent va, enguany ho tornarem a tindre, però jo no hi aniré

Anònim ha dit...

Ja estem salvats.... caguen la mar, i eixa empresa de Gandia, no podria muntar la plaça al bell mig de la ciutat ducal?

Anònim ha dit...

Primer diré que no sóc aficionat ni m'agraden els bous. De cap manera.
I en acabant, fer-vos saber que he sentit algun comentari a favor de la plaça de bous, perquè és un filtre que servix perquè determinats elements conflictius no vagen a fer de les seues a altres llocs.
Així està el patí.

Palometa ha dit...

Totalment en contra de la plaça de bous a Tavernes! I per altra banda diré que em pareix molt sorprenent que a estes altures del mes d'Agost, encara no es sapia res de res sobre les festes, ni programació, ni festes ni res. Igual m'equivoque i si que es sap, així es que si algú sap alguna cosa que ho diga per favor. Gràcies!

Un de Tavernes ha dit...

Durant anys, se li han possat un cabàs de dificultats i de requisits a l'empresari local que s'encarregava d'organitzar els bous fins que ha "tancat la paradeta". Tenia tant que pagar i tan poques ajudes que el "negoci" era inviable.

Ara, el Govern local ha eixit a "bombo i plateret" garantint que a Tavernes hi haurien bous "siga com siga" la qual cosa em fa suposar que ajudaran "coste el que coste" a l'empresari de Gandia que s'ha interessat per organitzar-ho.

I dic jo: no havera sigut més fàcil i lògic "ajudar" a l'empresari local que tants anys porta organitzant aquest event i que mai ha rebut cap tipus d'ajuda per part del Govern local?

foraster ha dit...

Trobe que han deixat passar una oportunitat d'or per deixar d'organitzar ara i en el futur aquest denigrant acte o espectacle, digueu-li com vulgau. Però com els del PP han de seguir les directrius dels seus capos i fer el que ells fan, igual que els de la Generalitat volen fer una macrofesta per elevar els bous, tot i perquè a catalunya el parlament ha aporvat prohibir les CORRIDAS DE TOROS a partir de 2012, ací a Tavernes no podien ser menys.
- Si no fem els bous ens diran catalanistes! Pensaran ells