L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 15 d’agost del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA: Aigua a la Vall!


Les fortes pluges d'aquests dies shan fet aparéixer un clot al bell mig del carrer Ràfol, senyalitzat correctament per l'ajuntament com es pot vore a la fotografia.
El clot està al carrer Ràfol, intersecció amb Marià Benlliure, una zona aquesta que, d’ençà que es van construir els nous col·lectors d’aigües pluvials, té problemes perquè certes cases baixes de la zona no poden evacuar bé l’aigua al clavegueram principal. Com si diguérem, té preferència l'aigua que ve de la part de dalt del poble, directament encaminada, i la de baix no pot desaiguar com abans.
Un cosa pareguda el tenim a la Partida amb els motors que treien l'aigua per a tirar-la al riu Vaca i la Marina, que només tenia aigua en el moment que plovia, es quedava dos o tres dies amb aigua quan funcionaven els motors de la Partida.
La solució, segons ens conten, és complicada en alguns casos i passa per un motoret que tire l'aigua directament al carrer. Així, vam vore divendres al carrer Llevant traure aigua amb poals.

-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Al fil dels últims articles que he llegit, i els comentaris que es fan culpant el govern local o aquest o aquell partit polític, estic d’acord en les opinions que he estat llegint. Però també hem de pensar, que els partits polítics es succeeixen en el temps, mentre que els tècnics i arquitectes encarregats de fer i supervisar les obres públiques, que es fan al nostre poble, son els únics que no poden canviar al llarg del temps, es a dir, cada quatre anys quan hi han eleccions. Sota el meu parer, tenen una gran responsabilitat en el desbalafiament, dels nostres diners fent i desfent obres de forma continuada i negligent, com es el cas del clavegueram, que ha d’evitar que en nostre poble s’inunde cada vegada que cauen quatre gotes.