L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 8 d’agost del 2010

L'ajuntament, ¿es farà carrec dels bous?


Ens arriben notícies que, a les pròximes festes del poble, no hi haurà plaça de bous. I és que segons comentaris que hem arreplegat d'una de les persones que està en l'organització, el preu que s'han posat les assegurances fa impossible que les persones que fins ara havien preparat aquest festeig, puguen ofertar enguany els bous.
També per les notícies que hem pogut conéixer del ramader de Quatretonda, Vicent Benavent, hi ha confirmació que no té contractades les seues vaquetes per a les festes de Tavernes.
Es parla i comenta que si l'Ajuntament de Tavernes se'n farà càrrec i contractarà els bous. No sabem que farà el nostre ajuntament i si serà capaç de tornar als bous de carrer per estalviar-se el lloguer de la plaça, però ha vingut l'anul·lació en bon temps: precisament en l'any del debat taurí i Tavernes sense esperar-s'ho se sumarà a la supressió del bous.
A no ser que, el govern del PP local, seguesca les directrius del PP a nivell autonòmic de considerar que els bous són art i cultura i, per tant, s'anime a sufragar la festa. I ací voldríem recordar la frase que hem sentit a un bon amic:"si el toreig és art, el canibalisme és gastronomia"
Estarem amatents a les novetats i si sabeu alguna cosa al respecte escriviu-nos: és es lliure i instructiu.
-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Que no en fassen!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Que una empresa privada vulga portar bous es un comte, peró que amb diners publics es paguen els bous. Aixo hem pareix vergonyos.
Amb les meus taxes que no ho vagen.

Anònim ha dit...

Correcte, estic d'acord. Si es privat per mí bè, però si es pagat per tots els ciutadans .... no em pareix be.

Anònim ha dit...

Per eixir de la situació de no tindre Bous, jo proposaria tornar als bous al carrer Major. Les barreres llogar-les a Barreras El Toril d'Albal, i després portar els bous de Vicent Morell els que te a Cullera, ja que son mes barats. Això tornaria a portar l'alegria als nostres carrers i deixariem de beguda i discomovils que sembla ser el negoci que s'ha buscat. Per tant Bous al Carrer, ja.

Un de Tavernes ha dit...

Jo no vull que facen bous al meu carrer!!!

Per quina raó m'han de tancar el meu carrer, impedir-me l'accés a ma casa i a la meua cotxera (el gual de la qual pague religiosament)a més d'embrutar-me el portal de ma casa amb restes de beguda, miccions i altres deixalles.

Qui vulga bous que munte una plaßa on no molesten a ningú.