L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 6 d’agost del 2010

L'atur a Tavernes en juliol

Hem de dir que ens ha costat trobar les dades de l'atur del mes de Juliol, un mes important perquè es podia comprovar si s'iniciava la creació de llocs de treball després de quatre mesos de descens a l'estat i tres mesos a la nostra ciutat.
I aprofitem per explicar i donar a conéixer ací, a la Cotorra, que a la pàgina de l'ajuntament des del mes de maig no han tret les estadístiques per estudiar l'evolució de l'atur a la Valldigna. Ho podeu comprovar a l'entrar al web municipal, anar a l'apartat de Foment Local, i des d'ací passar a l'Observatori del Mercat Laboral. Voreu que només arriben al mes de maig del 2010. La veritat és que ens ajudava molt per a redactar aquesta petita crònica, però el mes de juny va deixar d'apareixer i haguérem d'agafar les dades sindicals que si les comparem ara amb les que exposa el Servef vegem que no eren exactes del tot. Demanem disculpes, però és que acaben d'apareixer ahir, dia 5 d'agost. Per tant, demanem des de la Cotorra que l'Observatori de Tavernes funcione per tal de tindre la gent interessada informada i no caure en errades.
Concretant: a maig tinguérem 1.778 persones aturades, a juny en foren 1747 i el mes de juliol han estat 1701, és a dir 46 persones han trobat feina en este mes de juliol i d'elles només vuit eren dones, un sector que està notant més l'atur i molt més encara al nostre poble.
_