L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 3 d’agost del 2010

Ple d'agost: L'ajuntament es farà càrrec provisional de l'aparcament del Passeig


El ple de l’ajuntament de Tavernes va decidir ahir iniciar l’expedient d’extinció de la concessió d’explotació del garatge subterrani del Passeig del País Valencià a l’empresa Park Campanar.
L’ajuntament decidia també fer-se càrrec de l’explotació de manera provisional per tal de garantir el servei i salvaguardar els drets dels usuaris. Mentrestant, l’ajuntament ha de quedar a l’espera de la decisió que prenga Bancaixa, que s’ha quedat com a la vertadera propietària en ser l’entitat bancària a qui Park Campanar va demanar els diners per a fer les obres.
Les obres executades per a fer el garatge, segons s’ha dit, estan sobre els 2’2 milions d’euros i és de suposar que, qui finalment se’n faça càrrec siga l’ajuntament o una altra empresa, haurà de fer front com a mínim a una part substanciosa d’aquesta quantitat. De tota manera, com ja hem dit, en el ple es comentava que és Bancaixa qui té ara la potestat màxima com a banc hipotecari.
Cal dir també que una vegada coneguda la decisió de Park Campanar de plegar el dia 30 de juliol, els tècnics municipals es presentaren en l’aparcament per tal de fer un informe de la situació de les instal·lacions.
L’informe ha deixat palés les deficiències que ja començava a tindre l’aparcament amb lluminàries d’emergència robades i no reposades, polsadors d’incendis desfets amb coets, central de detecció d’incendis en mal estat, extintors sense haver passat la revisió; porta del segon soterrani sense pany amb la qual cosa sempre està oberta; algunes zones amb filtracions d’aigua i alguns problemes en l’ascensor, entre altres coses, així com el fet que s’ha deixat de fer la neteja per falta de pagament.
Totes aquestes deficiències pensem que les haurà de solucionar l’ajuntament si es fa càrrec provisional de les instal·lacions i el que no sabem és si podrà usar per a pagar-les la fiança que l’empresa va haver de dipositar en el seu dia.

-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gestionan muy mal y luego regatean una grua para el baño adaptado a discapacitados. ¡¡¡Que verguenza de ayuntamiento!!!