L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 26 d’agost del 2010

Va per vostés, amic i amigues de La Cotorra

La Cotorra ha pogut saber que la plaça de bous la durà enguany, Herminio, l’empresari que té el negoci i viver de plantes abans d’arribar a Borderia.
Deixant de costat l’aspecte d’empresari de plantes ornamentals, que no és el tema de la notícia, cal dir que aquesta persona ha estat una de les que més ha fet per la conservació a Tavernes d’una tradició tan nostra com el "tir de cavall" o "tir i arrossegament"; també ha estat al costat d’actes com la Volta en Carro o les fogueres de Sant Antoni. Ara s'ha fet endavant per dur la plaça de bous, i ens comenten que la part de beguda i demés en la plaça anirà a càrrec de Juan "Traca", el que porta el bar del futbol.
La plaça es muntarà al mateix lloc que altres anys. Hi havia altres propostes però finalment quedarà al final del carrer Llevant.
Dir també que els experts en bous al carrer consideren “de luxe” la ramaderia que vindrà. Serà la primera aparició a la plaça de Tavernes d’una ramaderia tan famosa en el mon taurí com és la de Gregorio Jesús, de Sueca, l'amo del famós “Ratón” ben conegut en molts pobles que celebren aquesta festa. Suposem que als aficionats diran que bones vaques per a tots i totes ela que no sàpiguen que fer a eixa hores de les festes.
La nostra Cotorra no volarà per damunt de la plaça, però ja tenim els nostres xafarders preparats que ens donaran pèls i senyals del que passe en el cos taurí.
Així que fent un símil taurí: "Va por ustedes” aquesta notícia.
-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

cotorreta... menys bous i més música en valencià ... res a dir de l'empresari del que parles pero a Vidal i la seua quadrilla els tindria que caure la cara de vergonaya de les programacions que fan

La Cotorra de la Vall ha dit...

Simplement informem.
Pensem que fa dos anys que deixem ben clar què és el que voldríem i quina és la nostra postura respecte a la música en valencià i, també, a tantes i tantes qüestiosn que ens fan sentir-nos valencians.
Nomes cal repassar el conjunt de noticies que hem publicat.

Colla de Dimonis "FEM FREDAT" ha dit...

Us comuniquem que hem inclós aquest bloc en el "scroller" d'actualitat valldignenca del bloc de la colla simatera "FEM FREDAT". SALUT i FOC

Anònim ha dit...

Els Manolo Boys encara no saben que aquestes festes ja no estan al dia. Que miren en l'espill de Gandia que fan sols 4 dies i que son molt acceptables per tota la gent. Moltes dies de festes que sols aprofiten per a que els Manolos es deixen vore. Les festes estan acabades.

Anònim ha dit...

Per favor que miren a Gandia i ens porten a Chiquito de la Calzada.

Això si són festes per a tots.

Un aplaudiment per al programador de Gandia que prepara festes plurals..