L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 4 de setembre del 2010

AFECOPA es reuneix arran de l'anul·lació del PAI

Ahir es reunia AFECOPA, l’associació de propietaris en contra de l’execució del PAI: aquell PAI gloriós que ens havia de fer ric a tots i que volia promoure Bancaixa i després va ser impulsat per l’Ajuntament de Tavernes, a través del PP, després de que Bancaixa desapareguera.
L’associació AFECOPA va informar i valorar la nova situación creada després que l’ajuntament haja decicit anul·lar per imposició legal totes les actuacions que durant 4 anys ha dut a terme per a realizar el Concert Previ del PGOU.
Com ja ha informat La Cotorra, en el ple de juliol es va aprovar el deixar sense efecte totes les actuacions d’aquest Concert Previ, necessari per a iniciar l’aprovament del PAI. Per tant, ens trobem ara al mateix estat del novembre del 2006, quan el ple iniciava les gestions d’aquest Concert Previ: a zero.
¿Quina será ara l’excusa que usarà el PP per a fer creure una cosa que mai existirà?
-